16. 8. 2012

Návrat Boba Odenkirka do HIMYM a další novinky

Odenkirka jsme naposled viděli jako Marshalova nadřízeného Arthura Hobbse, šéfa národní banky Goliath National v 6. řadě a nyní se znovu objeví v druhé epizodě 8. řady. Bude zastupovat Barneyho v jednání o předmanželské smlouvě s Quinn. Jelikož výkonný producent Craig Thomas prozradil, že se v říjnu dočkáme rozchodu ve velkém stylu, můžeme odhadovat, že toto jednání nepůjde hladce.

Tak co, jste rádi, že Quinn zmizí?

Hvězda nedávno ukončené Kriminálky Miami Emily Procter převezme vedení White Collar. Objeví se nejméně ve dvou epizodách specialní agentka Amanda Callaway a má za úkol dohlížet na Petera a Neala a srovnat je do latě.

Je snad možné, aby Amanda byla prvním člověkem, kterého by Neal nedokázal obelstit?

Našlapané novince stanice CW, Arrow, se ke svému hereckému obsazení podařilo získat další hvězdu a to Johna Barrowmana (Torchwood), který si zahraje „elegantně oblékaného muže“ patřící k prominentní smetánce ve městě Starling City a také známého rodiny Queenů. Barrowman by se měl zdržet v několika dílech.

Těšíte se na seriál Arrow?

V seriálu Suburgatory dostane Dallas (Cheryl Hines) profesionální pomoc a to v podobě H. Jona Benjamina. Jeho postava se bude jmenovat Tabitha a bude koučovat Dallas v porozvodovém období. Jeho metody jsou sice nekonvenční, ale to Dallas nezabrání v tom, aby mu věřila a navíc vzala s sebou na první rande s Georgem (Jeremy Sisto)!

Že by do toho Dallas s Georgem konečně praštili?

Jedna z družiček, Wendi McLendon-Covey, si zahostuje v Takové moderní rodince. Ztvární lesbičku (její druhou polovičku si zahraje Michaela Watkins), jejíž syn chodí s Lily do školky a s Mitchellovým a Camovým drobečkem se dostane do křížku již první školní den. Herečka prozradila, že neustále hraje postavy, které nesnáší děti a tentokrát by svého potomka opravdu chtěla mít ráda. Jak to nakonec dopadne, se dozvíme ve třetí epizodě 4. řady.

Třeba bude vina na straně Lily a Cam si bude moci vyzkoušet další ze svých výchovných metod, co říkáte?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Sleslikslicka

Sleslikslicka

Na Arrow se těším moc, tahle novinka už to nijak zlepšit nemůže. Dallas a George už by to konečně mohli...
před 11 roky
Zuzatko

Zuzatko

Quinn jsem neměla/nemám ráda. Možná že se k Barneymu hodila, ale byla bych radši, kdyby nakonec skončil...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

rozvodem? to nehrozí. my už víme, že se vezmou a že robin nikdy nebude mít děti. každopádně jsem...
před 11 roky
Další články k tématu