28. 8. 2012

Bates Hotel obsadilo Normanovu matku a další střípky

Bates Hotel obsadilo Normanovu matku a další střípky
  • Vera Farmiga získala hlavní roli v připravovaném seriálu stance A&E Bates Motel. Herečka ztvární matku Normana Batese. Seriál bude prequelem slavného filmu Psycho.
  • HIMYM (Jak jsem poznal vaši matku): Abby Elliott (Saturday Night Live) bude hostovat jako ta nejšílenější holka, jaká se kdy v seriálu objevila. Je tu ovšem háček: Čím je šílenější, tím víc přijde jednomu z party neodolatelná.
  • Hawaii Five-0: Bai Ling bude hostovat v nadcházející řadě. Informaci herečka uveřejnila na svých oficiálních stránkách. Informace o její postavě však zatím nejsou známy.
  • Revenge: Wendy Crewson (24 /24 hodin/, Saving Hope) bude hostovat jako Helen, mocná ředitelka, která má jednání s Conradem (Henry Czerny). Helen má moc, lehce dokáže dominovat všem, kdo zavítá do její kanceláře.
  • Touch: John Boyd (24 /24 hodin/) a Dileep Rao získali vedlejší roli ve druhé sérii. Boyld si zahraje Kase, briliantního matematika. Rao pak bude hostovat jako Vikash, zámožný a vlivný majitel akcií Aster Corp.
  • Chelsea Handler prodala NBC další projekt. V hlavní roli se objeví Ingrid Haas. Projekt je inspirován hereččiným životem – když ji její rodiče přijedou navštívit do Los Angeles, ona omylem rozbije jeich manželství. Její otec je tak nucen přestěhovat se k ní a její spolubydlící.
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Meimei

Meimei

Seriály už se nám brzy vrátí :) Opět skvělý článek, ragelly :)
před 11 roky
litllewitch

litllewitch

Mě Psycho nikdy neoslovilo, takže tohle s klidným vědomím přejdu. Na co jsem ale zvědavá je Revenge a...
před 11 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

No, novinky u HIMYM a Touch vypadají dobře, nemůžu se dočkat :)
před 11 roky
Další články k tématu