21. 7. 2018

Buffy připravuje reboot s černou hrdinkou

Buffy připravuje reboot s černou hrdinkou

Jeden z nejmilovanějších seriálů posledních dvou dekád se možná dočká comebacku, ovšem ne takového, jaký by fanoušci čekali nebo v něj doufali. Produkční studio Fox 21 TV Studios chystá reboot seriálu Buffy the Vampire Slayer od Josse Whedona.

Scénáře se ujme Monica Owusu-Breen (Midnight, Texas), Whedon je k projektu ukotven jako výkonný producent.

Nová verze bude streamovacím službám a kabelovkám představena již nyní v létě. Půjde o současný příběh, který bude dále rozvíjet mytologii původního seriálu. „Stejně jako náš svět, i tento bude bohatě rozdílný, a stejně jako originál, i zde některé aspekty seriálu budou moct být brány jako metafory k tomu, čemu musíme čelit v dnešní době.“

Podle zdrojů bude jednou z diverzit, které jsou zmíněny výše, i záměr producentů, aby nová přemožitelka byla Afroameričanka. Nicméně zároveň dodávají, že projekt je stále v raných fázích a zatím nemá ani scénář, takže mnoho detailů je zatím velmi vágních a může se změnit.

Buffy, která vznikla ze stejnojmenného filmu z roku 1992, zajistila Whedonovi pevné místo v televizní branži. Herečka Sarah Michelle Gellar se stala známou po celé zemi a jednou z hlavních hvězd stanice The WB i televizního průmyslu obecně.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře82zobraz všech 82 příspěvků
Jessica Angell

Jessica Angell

V poho..no mě ( a teď nechci vyznít jinak než je to myšleno) udivuje, že nikdo se ani nepozastaví nad...
před 5 roky
Michal Tkačík

Michal Tkačík

hodlají to vůbec někdy začít natáčet?
před 4 roky
spike

spike

Doufám, že je ta blbost už přešla.
před 4 roky
Další články k tématu