31. 10. 2012

Firefly v Arrow! A překvapivý návrat v Supernatural!

No dobře. Přiznáváme, že jsme vás v nadpisu trošku oklamali. V naší nejnovější bleskovce se nebudeme zabývat nejtajnějšími prosbami všech seriálových geeků k seriálovému bohu ohledně znovuvzkříšení Firefly. Přesto ale nekecáme.

Letošní hitovka Arrow se s Firefly opravdu potká. Ale s Firefly, ne s Firefly. V seriálu se objeví komiksová postava Firefly, kterou v desáté epizodě ztvární Andrew Dunbar.

O co půjde? Hasič Garfield Lynns se před třemi lety vážně popálil při výkonu práce. Od té doby se nedokázal zotavit ani psychicky, ani fyzicky, a proměnil se ve zloducha. Samozřejmě se dá očekávat, že CWčkovská verze tohoto hrdiny bude poněkud více uzemněná a realistická, než jak je vykreslen v komiksu.

Firefly se tak přidává do skupinky očekávaných komiksových postav, které se na nás chystají vyskočit v první sérii Arrow. Už je známo, že se objeví Deadshot, China White, Deathstroke a The Huntress.

Ale abychom vás neochudili alespoň o nějaké spojení s našim polobohem Jossem Whedonem, přinášíme alespoň nyní příjemné zprávy, které se týkají jedné z jeho oblíbenkyň, herečky Felicie Day.

Ta si v jedenácté epizodě současné osmé řady Supernatural (Lovci duchů) zopakuje roli Charlie Bradbury.

Herečka dnes tweetla nadšenou zprávu: „Kde lépe strávit Halloween, než na place Supernatural?“ Její epizoda se bude jmenovat „LARP and the Real Girl“.

Felicia má jinak zrovna plné ruce práce s webseriálem The Guild, který tvoří, píše a hraje v něm hlavní roli. The Guild nedávno začal vysílat šestou sérii.

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
phoebess

phoebess

I v Dr. Horriblovi byla super... :)
před 11 roky
Mescalamba

Mescalamba

V díle S01E04 Arrowa byl Jack z Torchwoodu (a Doctora Who). Docela úlet.. (John Barrowman jest jeho...
před 11 roky
esimonova

esimonova

John velmi mile překvapil to ano, snad se objeví i ve více epizodách, vypadá to že hraje nějakého...
před 11 roky
Další články k tématu