14. 11. 2012

Coldplay v GoT, hvězda Star Treku na Hawaii a další střípky

Game of Thrones (Hra o trůny)

Premiéra třetí řady celosvětového hitu Game of Thrones (Hra o trůny) se pomalu blíží a HBO začíná obsazovat nové role. Will Champion ze skupiny The Coldplay se v seriálu objeví jako bubeník.

Krom něj byla obsazena také role Roslin Frey, kterou ztvární mladá herečka Alexandra Dowling. Anglický herec Tim Plester se ve třetí řadě objeví v roli Krvavého Waldera.

American Horror Story

Druhá série American Horror Story je v plném proudu. Během několika týdnů ji obohatí nové postavy, jak na svém Twitteru uvedl tvůrce Ryan Murphy.

Ian McShane (Deadwood) bude hostovat v dosud přísně tajné roli.

Kromě něj se do seriálu vrátí také Dylan McDermott, který v první sérii hrál manžela Connie Britton a nového majitele strašidelného domu. Ani u něj zatím není jasné, koho si zahraje v této sérii.

McDermott se tak přidává k dalším hercům z první série, kteří se v nových rolích objeví i nyní. Jsou mezi nimi Jessica Lange, Evan Peters, Zachary Quinto nebo Eric Stonestreet.

Hawaii Five-0

Ani Hawaii Five-0 se s hvězdnými hosty nedrží zpátky. Dnes zaplesají fanoušci Star Treku.

George Takei bude hostovat v jedné z epizod jako strýček Chin Ho Kellyho (Daniel Dae Kim). Poskytne týmu informace, které jim pomohou s případem.

Kromě Takeie se v seriálu mihne také Janel Parrish jakožto ambiciózní, sebevědomá studentka chemie, která má pro sebe naplánovanou lékařskou kariéru. Nyní je ale naštvaná a raněná tím, že něco (nebo někdo) možná tyto plány ohrozí.

Justified

Čtvrtá série FX hitovky Justified nabírá na objemu. Ron Eldard (ER) získal vedlejší roli Colta, násilného, pravidla porušujícího a černý humor milujícího seržanta vojenské policie. Colt se spřátelil s Boydem během jejich působení v Kuwaitu.

V několika epizodách nové řady se objeví také Joe Mazzello (The Pacific). Herec ztvární kazatele Billyho, který zachraňuje životy drogově závislých.

Body of Proof (Tělo jako důkaz)

Tak tak se drží nad vodou, přesto se ale Body of Proof (Tělo jako důkaz) nehodlá vzdát a verbuje nové herce.

Prvním z nich je Henry Ian Cusick (Scandal, Fringe) bude hostovat jako terapeut Megan (Dana Delany), kterého žena navštíví poté, co ji překvapí tajemství z minulosti.

Do seriálu míří také nová policejní velitelka. Lorraine Toussaint (Saving Grace) získala vedlejší roli jako Angela Martin, nová velitelka, která si příliš nerozumí s novými parťáky Tommym (Mark Valley a Megan.

CSI: NY (Kriminálka New York)

Prue, Piper a Phoebe mají novou sestru! Jejich taťka James Read byl totiž v CSI: NY (Kriminálka New York) obsazen do role otce Lindsay (Anna Belknap), která se v osmé epizodě vydá domů do Montany, aby ho navštívila a zároveň se vypořádala s problémy, které jí minulost přináší.

Hvězdička soap oper David Fumero (One Life to Live) byl před pár týdny spatřen na natáčení CSI: NY. Herec se objeví v deváté epizodě jako Benny, kontakt detektivky Lovato (Natalie Martinez).

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Maarti

Maarti

Spousta novinek o obsazení v BoP, ale už aby taky začlo..snad se udrží..
před 11 roky
ragelly

ragelly

Nemyslím si... Už loni to bylo tak tak, podle mě letos skončí.
před 11 roky
nevermore

nevermore

No 3. řada GoT bude asi nejlepší, všichni co četli knížku řikaj, že tahle je nejlepší a já jak jí čtu víc a...
před 11 roky
Další články k tématu