19. 9. 2020

Dočkáme se dalšího seriálu z univerza SG-1?

Dočkáme se dalšího seriálu z univerza SG-1?

Úspěšná Stargate sága obývala televizní obrazovky více než dekádu, dočkala se tří seriálů, několika filmů i web seriálu. Posledních pár let byl klid, nyní to však vypadá, že jsme blíže než kdy dřív tomu, aby se Hvězdná brána znovu otevřela.

Bývalý producent SG seriálů Brad Wright pracuje poslední rok na scénáři k novému Stargate seriálu. Producent Joseph Mallozzi lákal fanoušky na sociálních sítích na to, že rozhovory o tomto projektu se vyvíjí a dost možná z nich brzy něco vzejde.

Mallozzi uvedl, že tento projekt se odehrává ve stejném univerzu. Dodal, že by se fanoušci dočkali spousty známých tváří, pokud by se seriál skutečně natočil. V překladu to znamená, že nic nebude tabu, ať už jde o různé vesmírné rasy, bývalé postavy nebo světy v rámci tohoto vesmíru.

Navíc bychom se dočkali také odpovědí na cliffhangerový závěr Stargate Universe (Hvězdná brána: Hluboký vesmír), , kdy loď skočila do neznáma.

Prozatím není jasné, která stanice nebo streamovací služba by o potenciální další SG seriál měla zájem. Nicméně v současné době je oživování značek populárním trendem, ať už jde o Star Trek či Battlestar Galacticu. Když nepočítáme fanoušky kritizovaný webseriál Stargate Origins (Hvězdná brána: Třetí říše) z roku 2018, na tuto značku se nesáhlo posledních devět let. Je tedy pouze otázkou času, než se dočkáme nějakých konkrétnějších zpráv.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře28zobraz všech 28 příspěvků
_-0-_

_-0-_

Má úžasnej, vychlastanej sexy hlas :-)
před 3 roky
MikeVajsŠíma

MikeVajsŠíma

Ahoj Očekávám že nám natočí pokračování SGU, tak snad už tam doletěli a nebudou mít za sebou ty androidy a...
před 3 roky
Odyssea

Odyssea

https://www.gateworld.net/news/2020/11/brad-wright-confirms-new-stargate-still-in-the-works/ vlastně nic...
před 3 roky
Další články k tématu