3. 12. 2012

Svět pilotů - Stanice ABC a její komedie

Svět pilotů - Stanice ABC a její komedie

Mezi naším mini seriálem o projektech NBCčka si ve zkratce představíme potenciální komediální novinky, které má v záloze stanice ABC.

Kromě jiného se chce vrátit Bret Harrison (Reaper, Breaking In), angažuje se také Chelsea Handler, Bill Lawrence je zase o krůček blíže a mnoho dalšího.

Zapněte si bezpečnostní pásy, začínáme jízdu:

Married with Roommates

Komedie od Breta Harrisona a Dana Levyho (Enlightened). Harrison se také ujme hlavní role. Jde o dva zcela odlišné páry, které se nachází v rozdílných úrovních svých vztahů. Čtveřice se spolu musí naučit žít pod jednou střechou.

Dirty Girls

Letos už šestý prodaný projekt Marka Gordona. Půlhodinová komedie vzniká podle knihy Dirty Girls: The Naked Truth About Our Guilty Secrets od Gillian Telling. V centru je skupinka přítelkyň, které odhalují „špinavou pravdu“ ohledně tajných ženských životů.

Rev

Výkonný producent Zoufalek Bob Daily tvoří americkou verzi britské komedie Rev. Hlavní postavou je farář, který opustí svou malou farnost, aby převzal kostel uprostřed Chicaga a staral se tam o svoje nové sousedy.

Feel the Force

Policejní komedie od Billa Lawrence, ABC zde objednalo rovnou pilot. Projekt je založen na stejnojmenné britské komedii z roku 2006. Hlavními postavami jsou dvě policistky, které se snaží prosadit v policejní jednotce, kde dosud dominovali (a stále dominují) samí muži.

Discounted

Další projekt pod záštitou moderátorky a příležitostné herečky Chelsea Handler. Půlhodinová komedie v čele s Fortune Feimster se soustředí na dvě nevlastní sestry, které se zoufale snaží o udržení rodinného podniku – o hladký chod obchodu s nábytkem. Nejen, že si musí držet na uzdě svůj divoký personál, ale hlavně musí čelit konkurenci – obřímu dánskému nábytkovému středisku Wüd.

See You Next Tuesday!

Komedie z kancelářského prostředí. Skupinka lidí si k sobě najde cestu, jelikož všichni musí spolupracovat v zaměstnání, kde pracují pro toho nejhoršího šéfa na světě.

Fake Empire

Tady je to přímo dramatická komedie / soap opera. Uf. Scénáristka Karen Croner čerpá ze svých vlastních zkušeností, kdy dospívání trávila ve slavném Hollywoodu. Žena se se svým synem vrátí ke své rock-n-rollové rodině do Laurel Canyon.

Keep Swinging

V letošní sezóně jsou seriály podle knih horkými favority. I tento projekt je založen na knize, tentokrát od Ricka Martina. Hlavní postavou je táta – umělec, kterého sporty ani za mák nezajímají. Ten je bez varování vtažen do nové rodinné dynamiky a sociálního života, jelikož spolu s manželkou musí čelit nové výzvě – mají syna žokeje.

Nepojmenovaný projekt

ABC se spojilo s kanadským Shaw Media, společně pracují na nové půlhodinové komedii. V čele stojí karikaturista, který se snaží žít stejně dokonalý život, jaký kreslí ve svých příbězích. Ten jeho se ale nemůže lišit víc. Jsou v něm bývalé manželky, děti ze tří manželství a současná žena, která vydělává mnohem více peněz, než on sám.

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
misulka78

misulka78

No, uvidíme, co se z toho usadí :)
před 11 roky
Meimei

Meimei

To je fakt docela nášup, tak uvidíme :)
před 11 roky
Další články k tématu