11. 12. 2012

Sitcomové střípky

Arrested Development

Dlouho očekávaná čtvrtá série komedie Arrested Development, která je světlou výjimkou v jinak marném boji zrušených seriálů o obnovení na jiné stanici, během posledních měsíců posbírala slušný počet hostujících hvězd.

Jestli si ale myslíte, že už se jich do slíbených nových epizod více nevejde, jste na omylu. Jedna z hlavních hvězd seriálu, herec Will Arnett oznámil, že v seriálu o zvláštní rodince Bluthů budou hostovat Conan O'Brien a Andy Richter.

Zatím není jasné, v jakých rolích se oba moderátoři objeví. Není ani vyloučeno, že si v miniroličkách zahrají sami sebe.

Nová série Arrested Development se bude v příštím roce vysílat na Netflixu.

Go On

Během přestávky v natáčení nové řady Covert Affairs (V utajení) si hvězda seriálu Piper Perabo odskočí do NBC sitcomu Go On.

Herečka získala roli ve třech epizodách. Divákům se představí jako Simone, bývalá členka skupiny, která se k terapii vrátí a s Ryanem (Matthew Perry) si padne do noty, a hned přímo romanticky.

Díly s Piper se na NBC budou vysílat pravděpodobně v únoru.

Happy Endings

Pořádnou dávku nové zábavy pro fanoušky chystá komedie Happy Endings. V seriálu se objeví herečka z Cougar Town (Město žen) i slavný transvestita.

Lesbická minulost Jane (Eliza Coupe) ji začne dohánět, když se na scéně objeví Briga Heelan. Herečka si zahraje Ryan, bývalou milenku Jane, jejíž přítomnost znervózňuje Janiného manžela Brada.

RuPaul si v seriálu nezahraje ani sám sebe, ani svou slavnou druhou osobnost. Objeví se jako kadeřník, ke kterému pravidelně chodí Alex a Jane. Tentokrát se ho ale rozhodne zkusit jiný klient – Max.

Hot in Cleveland (Nouzové přistání)

Chybí vám Heroes (Hrdinové) a konkrétně Sendhil Ramamurthy? Tak si nezapomeňte naladit komedii Hot in Cleveland.

Doktor Mohinder Suresh se totiž vrátí na televizní obrazovky hostováním v jedné z epizod čtvté série.

Herec ztvární jednoho z nejžádanějších východních lékařů ve městě. Joy bude lhát o tom, že vyrůstala v Indii, aby se s ním mohla setkat. Její plán se jí ale vymstí v momentě, kdy si ji doktorova matka vyhlídne jako potenciální snachu.

Joy bude potom muset uvařit tradiční indické jídlo. Když všichni usednou ke stolu, odhalí se další várka podvodů.

Ramamurthyho epizoda se na obrazovkách objeví až v létě 2013, kdy vyvrcholí druhá polovina čtvrté série.

New Girl

Ani New Girl se s hostujícími hvězdami nedrží zpátky.

Nick řekl Jess, že nemá rád otce. Proč to tak je, se dozvíme, když do seriálu zavítá Dennis Farina, který si nezahraje nikoho jiného, než právě Nickova tátu. Walt Miller je okouzlující muž, který se z nenadání objeví v Nickově životě. Ten samozřejmě není ani trošku nadšený a podezírá otce, že má pro tuto návštěvu skryté úmysly.

Od rodinných problémů přeladíme na romantickou notu. Modelka a herečka Brooklyn Decker bude hostovat jako Holly, patronka Nickova baru, kterou přitahují muži se zlomenými srdci. Nick, Schmidt i Winston o ni budou soupeřit a budou se předhánět v tom, kdo kdy měl větší milostnou bolístku.

V New Girl se objeví také Disney hvězdička Brenda Strong. Herečka získala dokonce více epizodní roli. Představí se jako Daisy, velmi soupeřivá žena, kteá neuznává lidi, kteří své plány nedokážou dovést do konce. Daisy bude mít zájem o Winstona.

The Mindy Project

Dnešní střípky zakončíme informacemi o nových postavách v The Mindy Project.

B.J. Novak (The Office) se objeví ve dvou epizodách tohoto sitcomu jako Jamie, okouzlující učitel latiny, který se sblíží s Mindy právě kvůli společné lásce k tomuto mrtvému jazyku. Kromě Jamieho se v seriálu objeví také jeho kamarádka Lucy, kterou si zahraje Eva Amurri (Californication).

I sama Mindy získá novou nejlepší kamarádku. Vedlejší roli v seriálu získala herečka Mary Grill. Ta ztvární Maggie, Mindinu mírně dětinskou, sebevědomou, večírky milující kamarádku z univerzity. Obě se znovu setkají, když se Maggie přestěhuje do stejné budovy, kde bydlí i Mindy.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
zipacna

zipacna

Já tedy na The Office nekoukal, ale neměli náhodou postavy které hráli B.J. Novak a Mindy Kaling spolu už...
před 11 roky
inekafe

inekafe

jj, mali, chodili tam spolu a to celkom slusny cas :) ale to bol taky vztah, ze ona bola strasne ukecana,...
před 11 roky
Další články k tématu