3. 6. 2021

Jupiter's Legacy končí!

Jupiter's Legacy končí!

Jupiter's Legacy na Netflixu nečekaně končí. Seriál byl totiž v květnu neoficiálně prodloužen pro druhou sérii, což potvrzoval i Mark Millar. Jenže svět se točí a nic není jako před měsícem. Zrušení nejspíš naštve i mnohé fanoušky, protože první série končí cliffhangerem.

Oznámení o konci přichází pouhé čtyři týdny po premiéře, což je také dosti nezvyklé, protože Netflix se většinou k číslům sledovanosti moc nevyjadřuje a seriálům dává dostatečně dlouho dobu, aby si k nim fanoušci našli cestu.

Seriál se v české TOP 10 seriálů udržel 22 dní, z toho se mu podařilo 6× dosáhnout pozice nejvyšší. To je opravdu u očekávaného hitu velice slabý výsledek. Pro srovnání, podobná čísla má dokument Formula 1: Drive to Survive (F1: Touha po vítězství). A ani kritiky seriál moc nenadchl, na zahraničních serverech sklízel veskrze negativní recenze.

Netflix ale nekončí s Markem Millarem a proměňuje Jupiter's Legacy v celé univerzum tvořené antologickými seriály. Ačkoliv Jupiter končí po první řadě, následovat po něm bude hraná adaptace Supercrooks o skupině padouchů plánujících grandiózní loupež. Je trochu matoucí, protože Supercrooks se objeví ještě letos jako animák od studia Bones.

Každopádně pokud čekáte, že se v pokračujícím seriálu objeví známé tváře, máte smůlu. Ruku v ruce s objednávkou Supercrooks totiž Netflix zrušil smlouvy hereckému osazenstvu z Jupitera, takže herci si své role v pokračování nezopakují.


Naštvalo vás předčasné zrušení, nebo jste se k seriálu ještě nestihli dostat?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
F.Valek

F.Valek

Taky mě to nepřekvapilo a asi mám názor, že žádná škoda... Jediná škoda tedy je, že to nemělo žádné důstojné...
před 2 roky
Matuush

Matuush

Mě tedy seriál až na Duhamelovu hlavní postavu bavil. Tohle ukončení by mě neštvalo tolik, kdyby ta poslední...
před 2 roky
Zizik

Zizik

Za mě žádná škoda. Podíval jsem se nakonec na všechny díly a je to opravdu odpad, divný charaktery,...
před 2 roky
Další články k tématu