8. 1. 2013

Spoilerland: Go On, NCIS, Nashville, New Girl a Justified

Je tu opět začátek týdne a s ním i pár všetečných spoilerů, kterými vám zkazíme překvapení z nových epizod vašich seriálů ;) Tentokrát se budeme věnovat nejbližším epizodám seriálů z nadpisu.

Justified

Další díly, nás zavedou v ději přibližně o tři měsíce později, se budou točit kolem třicet let staré záhady, která má tvořit hlavní linku čtvrté sezóny.
Vedle toho se Raylanovo flirtování s barmankou Lindsay přejde do velké romance. Pro Raylana to ale nebude všechno. Bude se řešit jeho otcovství – ale případné dítě s jeho ex Winonou se tuto sezónu ještě nenarodí.

Mezitím jsou Boyd a Ava nuceni se postavit čelem skutečnosti, že jejich nezákonné podnikání se ne zrovna lehce provádí a také budou přemýšlet o své další společné budoucnosti.

Do seriálu se vrátí Jere Burns jako Wynn Duffy, zatím byly oznámeny dvě hostující hvězdy – Rona Eldarda a Pattona Oswalta.


NCIS

Tvůrce Gary Glasberg naznačuje, co se stane v seriálu dál: „Nejdříve se Ziva znovu spojí se svým otcem. Eliho poslední přídavek bude takový, že ke konci sezóny, ovlivní Zivu, její vztah s Tonym a přidá tak další kousek skládanky do puzzle.“

Glasberg také přislíbil „velice zábavnou epizodu“, která nám představí Abby, když jí bylo deset let, a jejího bratra Luca. Také do této epizody slíbil ohromný zvrat, za který bude moct hostující hvězda Greg Germann (hrál v Ally McBealové), která bude hrát státního zástupce.


The New Girl

Nick a Jess se začnou konečně zaobírat city k sobě. A to přestane komplikovat jejich perspektivní vztah k Samovi a Angie.

Mezitím ale Schmidt postupně likviduje snahy Cece, co se snaží najít si chlapa. „Snaží se zjistit, jaké je to žít ve světě bez Cece, ať už se stane cokoli. Já ho ale zavedu do náruče hrající modelky Brooklyn Deckerové, která bude hostovat v jedné z následujících epizod.“ říká tvůrkyně Liz Meriwether.

A nakonec, Winston se pustí do vztahu s hvězdou Disney Channel Brendou Song. Ale ta mu jeho vztah řádně opepří. Prý bude zajímavé ho vehnat do vztahu, ve kterém je ženská polovička tak trochu jako kouč.


Go On

Seriál se nasměruje trochu jiným směrem díky příchodu exčlenky skupiny Piper Perabové, do které se Ryan zamiluje. To ale jen donutí Ryana a Lauren s jejich vztahem konečně něco udělat.

„Piper na sebe strhává spoustu pozornosti, hlavně kvůli její velké osobnosti je zábavné jí sledovat. Na druhou stranu, Lauren vede skupinu a v Ryanově mysli je pořád hvězda, takže ohroženy jsou v podstatě obě.“ říká tvůrce seriálu Scott Silveri.

A co bude ještě dál? Více z románku Soniy a Dannyho a trochu ambivalentní přípravy na svatbu Lauren a Wyatta.


Nashville

Dozvíme se více o tom, odkud Juliette pochází, jak žila dřív, než se stala slavnou. Její matka Jolene jí bude i dál zasahovat do života.

V podzimním finále diváci mohli vidět pár přátelských okamžiků mezi Raynou a Deaconem, ale jejich vztah si ještě musí projí strastiplnou cestu.
Rayna se cítí neskutečně rozčarovaně z toho, jak se věci mají s Deaconem. Ten si totiž myslí, že ho Rayna zradila, když nepočkala, až se vrátí z nemocnice, a že ani nevěřila, že se může změnit. Ta by si teď ale víc přála, aby Teddyho vztah s Peggy raději nevyšel najevo, protože všichni zmiňovaní se s tím budou muset vyrovnat.

Možná ale všechny tyto problémy nakonec přinutí Raynu kývnout na nabídku turné a zmizet tak na čas z domova…


Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
misulka78

misulka78

Už se nemůžu dočkat NEW GIRL!!!
před 11 roky
Maarti

Maarti

Chacha, tak díl s Abbyinou minulostí asi bude něco :) A Eli je naprosto nepředvídatelnej, takže jsem...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no teda víc než na schmidtovu krátkodoubou záležitost se těším na nápadníky, kteří jsou pro cece podle její...
před 11 roky
Další články k tématu