20. 4. 2022

Nickelodeon uvolňuje svoje pořady v ukrajinštině pro uprchlíky zdarma

Nickelodeon uvolňuje svoje pořady v ukrajinštině pro uprchlíky zdarma

Cílem akce je poskytnout uprchlíkům pohodlí a umožnit jim, aby se i v zahraničí cítili jako doma při sledování svých oblíbených pohádek.

Jelikož služba Paramount+ (respektive její evropská verze SkyShowtime), pod kterou Nickelodeon spadá, zatím ne všude v Evropě funguje, tak společnost zahájila další iniciativy pro ukrajinské uprchlíky se zaměřením na bezplatné poskytování dětského obsahu Nickelodeon na různých platformách.

Děti a jejich rodiny, které uprchly z Ukrajiny do sousedních regionů, získají přístup k různému obsahu Nickelodeon v ukrajinském jazyce prostřednictvím bezplatných, reklamou podporovaných kanálů Pluto TV, klasické televize a také na kanálech Nickelodeon a Nick Jr. na YouTube.

A kde co najdou?

YouTube

Nickelodeon tento týden zařadí ukrajinský obsah do své nabídky obsahu na YouTube pro vybrané kanály Nickelodeon a Nick Jr. dostupné v celé Evropě. "Obsah v ukrajinštině bude obsahovat oblíbené dětské pořady od Nickelodeonu a Nick Jr., včetně SpongeBob SquarePants (Spongebob v kalhotách), Blaze and the Monster Machines (Plamínek a čtyřkoláci) a PAW Patrol (Tlapková patrola).

Klasická televize

Společnost Paramount nabízí ve spolupráci s televizí Pluto kanál Nickelodeon v ukrajinštině s názvem Nickelodeon Ukraine Pluto TV. Kanál je bez reklam a v současné době je zdarma k dispozici více než 30 (distribučním) partnerům v celé Evropě, uvedla společnost s tím, že další potenciální partneři chtějí tuto síť také nabízet. Kanál vysílá nonstop program pro děti všech věkových kategorií, včetně oblíbených pořadů Nickelodeon a Nick Jr.

Pluto TV

Navíc je nyní kanál Pluto TV Nick Ukraine živě vysílán na Pluto TV v Německu, Švýcarsku, Rakousku, Francii, Španělsku a Itálii. Kanál nabízí dětem epizody pořadů společnosti Nickelodeon, jako jsou SpongeBob SquarePants (Spongebob v kalhotách), Bubble Guppies (Podvodníčci) a Teenage Mutant Ninja Turtles (Želvy Ninja) Mutant Ninja Turtles, v ukrajinštině zdarma, bez nutnosti registrace.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu