29. 1. 2013

Casting: Dexter, Raising Hope, Army Wives

Dnešní castingy jsou rozmanité. Přinášíme nové tváře jak v komedii (Raising Hope), tak i v dramatu (Army Wives) a trilleru (Dexter).

Raising Hope

Partička z My Name Is Earl (Jmenuji se Earl) se vrátí do Raising Hope. Není se moc čemu divit, obě komedie mají společného tvůrce – Grega Garciu.

Pro mnoho z nich znamená účinkování v Raising Hope doslovný návrat, fanoušci se s nimi mohli setkat už v první sérii.

Jason Lee si zopakuje roli pohasínající rockové hvězdy Smokeyho Floyda. Jaime Pressly a Ethan Suplee budou hrát Donnu a Andrewa, sousedy Burta a Virginie. Kromě nich se objeví také Eddie Steeples jakožto rozvážeč pizzy.

V této epizodě se Chanceovi budou snažit přichystat pro Hope narozeninovou oslavu. V následující epizodě, která se vysílá hned poté, se objeví hostující Hilary Duff.

Dexter

Britská herecká veteránka získala jednu z klíčových rolí v nadcházející osmé řadě Dextera.

Charlotte Rampling byla obsazena do role psychiatričky, která se specializuje na mladé psychopaty a vytváření profilů kriminálníků, k čemuž využívá velmi neortodoxní způsoby. Její role bude klíčová v příběhu této série.

Kromě ní se v seriálu objeví také Sean Patrick Flanery (The Young and the Restless). Ztvární Jacoba Elroye, bývalého policistu, který nyní vlastní v Miami svou soukromou vyšetřovací službu.

Zatím posledním obsazeným hercem v osmé sérii je Nick Gomez. Informace o tom, koho bude hrát, zatím nejsou známé, ale sám herec potvrdil na twitteru, že získal vedlejší roli, takže se bude v celé sérii objevovat pravidelně.

Army Wives

Brooke Shields je nejnovějším přírůstkem v nadcházející sedmé řadě seriálu Army Wives.

Její role je vedlejší, bude se objevovat pravidelně během série. Zahraje si chytrou velitelku leteckých sil, Katherine „Kat“ Young. Ta se dostane do potyčky s generálem Michaelem Holdenem (Brian McNamara). Až poté, co se dozví o její tragické minulosti, generál zjistí, že toho mají společného mnohem více, než se na první pohled mohlo zdát.

Herečku jsme dříve mohli vidět v hlavní roli v seriálech Suddenly Susan (Správná Susan) a Lipstick Jungle (Džungle rtěnek). Kromě toho se objevila také v That 70s Show (Zlatá sedmdesátá), Hannah Montana, Nip/Tuck (Plastická chirurgie, s.r.o.) nebo The Middle (Průměrňákovi).

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu