25. 9. 2013

Army Wives: Nejdelší seriál Lifetime končí!

Army Wives: Nejdelší seriál Lifetime končí!

Stanice Lifetime se rozhodla ukončit příběh Army Wives. Oznámila, že svůj nejdéle běžící seriál po sedmi letech ruší.

Army Wives zakončil svou sedmou (a závěrečnou) sérii v červnu. Aby však fanoušci nebyli naštvaní, že seriál skončil bez pořádného finále, Lifetime se rozhodla natočit dvouhodinový retrospektivní speciál s herci, který odvysílá na začátku roku 2014.

„Nelze popřít, jak moc speciální bylo drama Army Wives nejen pro Lifetime, ale i pro televizní publikum,“ řekl Rob Sharenow, generální manažer Lifetime. „Zaměřujíc se na relevantní a časové problémy, skvěle se mu povedlo znázornit výzvy, kterým musí naše válečné rodiny čelit, a odvahu, se kterou jejich milovaní slouží naší zemi. Bylo nám ctí být domovem pro Army Wives. Chceme poděkovat všem vášnivím fanouškům a každému, kdo je se seriálem nějak spojen. Bez jejich odhodlání, snahy a věrnosti by sedm úžasných sezón Army Wives nebylo možných. Za to jsme velmi vděční.“

Sedmá série výrazně klesla ve sledovanosti. V průměru 2,5 milionů celkových diváků sledovalo (oproti 3,2 milionů v šesté řadě). Seriál se vrátil v březnu bez hlavní hvězdy Kim Delaney, Sally Pressman pak měla omezené účinkování.

Army Wives pomohl stanici Lifetime dostat se mezi důležité hráče v oblasti kabelových skriptových programů. Nyní má Lifetime na programu novinku Witches of East End, která poběží na podzim, a druhou sérii Devious Maids, naplánovanou na léto 2014. The Client List a Drop Dead Diva (V těle boubelky) svá rozhodnutí o obnovení či zrušení zatím neví.


Sledovali jste Army Wives? Jste rádi, že stanice odvysílá ještě speciál? Nebo byste raději viděli celou novou sérii? Šla kvalita dolů?

(Zdroj: THR)

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
jelpetty

jelpetty

Za mě osobně jsem ráda, že se rozhodli pro natočení speciálu. Je pravda, že první série byly asi lepší, ale...
před 10 roky
Pipa22

Pipa22

Jsem taky rada, ze alespon takovy zaver. Divala jsem se v prubehu sezon. Souhlas i s tou absenci a...
před 10 roky
Další články k tématu