18. 2. 2013

V Boardwalk Empire stoupá nebezpečí s novým mafiánem!

Poslední dobou se nám to na SerialZone hemží piloty a seriály na Velké pětce, tak co občas i zabrousit na kabelovky? Dneska si dáme novinky z Boardwalk Empire a abychom úplně nevyjeli z kolejí, tak i z Unforgettable a The Middle.

V Boardwalk Empire se přitvrzuje

Ve čtvrté řadě tohoto populárního seriálu stanice HBO se objeví nová postava. A aby připomněla staré dobré mafiánské časy, bude to Ralph Capone, starší bratr slavného Al Caponeho. Hrát ho bude Domenick Lombardozzi, představitel jedné z hlavních rolí v seriálu Breakout Kings.

Jako by se Domenick s HBO neuměl rozloučit. Hrál ve vedlejší roli v seriálu The Wire, objevil se v Entourage a Ozovi a hostoval v Bored to Death. Do budoucna se ale připojil k Lucovi Bessonovi při práci na jeho filmu Malavita a pak si zahraje ještě po boku Mily Kunis a Zoe Saldany ve filmu Blood Ties.


V Unforgettable nová postava

Sice jen na tři epizody, ale i tak se možná vryje do paměti mnoha fanouškům. Řeč je o Jayovi, policistovi, který se objeví v tomto policejním seriálu od CBS. Jay je tak trochu eklektik – vždycky si vybírá tu co nejrozmanitější zájmy (a že jich má požehnaně). Hrát ho bude James Hiroyuki Liao, který si už v několika kriminálkách zahrál – namátkou CSI, 24 nebo Prison Break.


A na závěr trochu průměru

Tak, tak. Průměrňákovi, seriál od stanice ABC s Neilem Flynnem v hlavní roli, se postaral o první hereckou zakázku pro Jacka McBrayera od té doby, co minulý měsíc skončil 30 Rock. No a co bude hrát? Zahraje si zubaře Teda Goodwina, který si najme Frankie jako svou hygieničku. Goodwin je jinak duší i tělem tak trochu ještě děcko, a proslýchá se, že by se mohl objevit i více než v jedné epizodě.



Tak se pochlubte – těšíte se na Caponeho?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Rendy

Rendy

Už aby bylo září! Chci vidět ale i rozjezd, a tím myslím už pořádnej rozjezd, Al Caponeho! Na mafiána...
před 11 roky
MaFo

MaFo

Seraphine, Seraphine, Frankie je přece žena a matka! ;-)
před 11 roky
Seraphine313

Seraphine313

ehm... tak jo :D
před 11 roky
Další články k tématu