21. 3. 2013

Crossing Lines již v létě na NBC!

Pamatujete si na naši bleskovku o tom, že stanice AXN v České republice natáčí novou kriminálku Crossing Lines?

Pokud vás projekt zaujal, máme pro vás dobré zprávy. AXN původně plánovala seriál nasadit do vysílání někdy během letošního podzimu, nicméně nyní už je téměř jisté, že se seriálu dočkáme dříve.

Stanice NBC se dohodla se Sony Pictures TV Networks a odkoupila práva na americké vysílání tohoto hodinového akčního krimi dramatu od producentských týmů Tandem Communications (The Pillars of the Earth, World without End) a Bernero Productions (Criminal Minds, Third Watch).

Stanice se chystá odvysílat desetidílnou první sérii již toto léto. Seriál se odehrává v různých evropských zemích. V čele stojí mezinárodní tým evropských detektivů, kteří společně projíždí Evropu ve snaze chytit sériové kriminálníky, kteří své řádění přetáhnou přes hranice jednoho státu.

Seriál vytvořil Ed Bernero ve spolupráci s producentkou Rolou Bauer. V hlavních rolích se objeví William Fichtner, Donald Sutherland, Marc Lavoine, Gabriella Pession, Tom Wlaschiha, Moon Dailly a Richard Flood.

Letos jsou pro náš letní program prioritou skriptové projekty. Tento seriál je pro nás perfektní," řekl Robert Greenblatt, ředitel stanice. „Speciální tým Crossing Lines přivádí před spravedlnost mezinárodní kriminálníky. Myslíme si, že si naši diváci oblíbí tyto zajímavé a hezky řečené příběhy.“

Kromě NBC koupily práva na seriál také stanice SAT.1 (Německo) a RAI (Itálie).

Jak jste jistě zaregistrovali, SerialZone měla v lednu jedinečnou příležitost vyzpovídat herce a tvůrce seriálu a podívat se na natáčení. Rozhovory i zajímavosti vám samozřejmě před premiérou nabídneme, abyste si mohli udělat lepší obrázek o tom, jaký tento seriál vlastně bude.


Těšíte se na Fichtnera v nové roli? Zařadíte si seriál do svého letního programu?

(Zdroj: Oficiální tisková zpráva NBC / tvbythenumbers)

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Maarti

Maarti

A jo, to jsou ty 'Criminal Minds z Evropy', tak na to se těšim :)
před 11 roky
Jessica Angell

Jessica Angell

Nejprve když jsem projížděla seriály na jednom webu tak jsem říkala že to nebude nic moc ale včera jsem...
před 10 roky
Maarti

Maarti

Mně se to taky moc líbí, navíc mi přijde hrozně vtipný poslouchat český herce, jak mluví anglicky :D
před 10 roky
Další články k tématu