11. 4. 2013

Další seriál od Starz, tentokrát o válce ve Vietnamu

Další seriál od Starz, tentokrát o válce ve Vietnamu

A vypadá to na mimořádný projekt, na starosti ho totiž bude mít scénárista Gideon Yago (The Newsroom) a výkonný producent Spartaka – Rob Tapert.

Airborne, jak se seriál jmenuje, bude vyprávět o již zmíněné válce ve Vietnamu, přičemž se bude soustředit na skupinu vojáků, kteří společně budou bojovat o přežití, zdravý rozum a vlastní duše v zemi, kde vládne čím dál tím větší chaos.

Nezdá se to jenom vám, samotný popis je skutečně chudý, proto přikládám citace, které mě zaujaly:

Gideon Yago: „I když příběh v pozadí vypráví o Vietnamu a prvních dnech letecké kavalérie, ve skutečnosti je naším hlavním cílem ukázat divákům u televizních obrazovek nestárnoucí příběhy o tom, co z člověka udělá hrdinu a jak skupina mladých lidí bojuje za to, aby si udržela svoji lidskost v samotném středu tohoto teroru.“

Generální ředitel TV Starz, Carmi Zlotnik: Zážitky těchto mladých mužů a jejich boje o přežití, jsou oživeny díky Gideonovi Yagovi a Robovi Tapertovi způsobem, jakým to ještě nikdo nikdy neudělal.“

Rob Tapert: Jsme neuvěřitelně nadšení, že můžeme pracovat na projektu, který svým významem a závažností trvá dodnes. Airborne bude příběh o válce – příběh o lásce, ztrátě a oběti. Jednotlivé elementy budou skrze objektivy zpracovány neskutešně stylově, díky čemuž diváci zažijí něco, co ještě nezažili.


Podle dostupných informací se tedy můžeme těšit na zbrusu nové zpracování o válce ve Vietnamu, která bude klást velký důraz na jednotlivé hrdiny a zároveň celek jako takový. No, slibů je vždycky dost, ale realita bývá jiná, tak nezbývá než si počkat.

Baví vás téma o válce ve Vietnamu? Věříte, že se bude jednat o zpracování, které jsme doposud ještě neviděli?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
CorteX

CorteX

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
phoebess

phoebess

Jenom maličká chyba - u ředitele Starz je jedno Z navíc :) Myslím, že se Starz za chvíli vyšplhá...
před 11 roky
nevermore

nevermore

Sakra Starz se mi začíná líbit víc a víc.;)
před 11 roky
CorteX

CorteX

Opraveno, děkuji za info a za názor zároveň :).
před 11 roky
Další články k tématu