15. 6. 2013

Letní seriály na Nově

V tom, jak bude vypadat léto na obrazovkách amerických televizí, už máme všichni jasno díky desítkám bleskovek a článků. Ale myslíme tu i na české televize. Proto se teď podíváme, co si pro své diváky přichystala na léto jedna z nich – televize Nova. Dočkáme se několika nových řad amerických seriálů, ale také jedné novinky z vlastní tvorby, jenž bude zaměřená na doktory. Jdeme se na to podívat!

Dr. House (House M.D.)

Už nějakou tu dobu se můžeme odpoledne v 15.40 dívat na ty nejstarší případy Dr. House a jeho týmu. Ale ani na druhou polovinu finálové řady, tedy posledních jedenáct dílů, se nezapomnělo – kochat se jimi můžete vždy v pondělí kolem desáté hodiny večer, počínaje epizodou s názvem Chase, které se dočkáme už v pondělí 24. června ve 21.50.

Díl bude, jak název napovídá, o Dr. Robertu Chaseovi, který se zotavuje ze svých zranění z předchozí epizody. Takže nezapomeňte – pondělí ve 21.50 na Nově.
 

Mentalista (The Mentalist)

Po roce se vrací Mentalista. České vysílání skončilo třetí řadou, premiéra čtvrté řady poběží v úterý 25. června. Další nové díly pak můžete očekávat vždy v úterý a ve středu kolem desáté večerní.

Prvním premiérovým dílem bude epizoda Šarlatové stuhy, ve které se Patrick Jane vypořádává se svým zatčením za vraždu Rudého Johna. Vše ale nasvědčuje tomu, že zavražděný nebyl Rudý John. Jak to ve skutečnosti je se dozvíte v úterý 25. června ve 22.05.



Doktoři z Počátků

Ve stejný den, kdy se vrátí Mentalista, přijde Nova s novým seriálem. Půjde o spin-off divácky úspěšné Ordinace v růžové zahradě, jenž ponese název Doktoři z Počátků. Příběh se bude točit okolo chirurga Oty Kováře, který přijíždí z Kamenice do Počátků, aby se vyrovnal s tragédií ve svém životě a aby absolvoval praxi praktického lékaře. Doktoři převezmou slot po Ordinaci, tudíž se z nich můžete radovat v úterky a čtvrtky kolem 20.20.

Ale ani Ordinace nás v létě nemine – od pondělí do pátku po odpoledním televizním zpravodajství, tedy kolem 17.30, se reprízuje od úplného začátku.



Námořní vyšetřovací služba (NCIS)

A nakonec další premiérová řada. Od 24. června se budeme od pondělí do pátku v 18.30 setkávat s novými případy Námořní vyšetřovací služby. Půjde o díly deváté řady.

V první epizodě deváté řady – Povaha lovce – se řeší události okolo Tonyho DiNozzy, který byl postřelen, ale naštěstí mu život zachránila neprůstřelná vesta. Tony si ale nic nepamatuje, proto přichází psycholožka Dr. Rachel Cranstonová, aby mu oživila paměť. Při střelbě byl zastřelen ještě jeden agent a Tony je podezřelý z jeho zavraždění. Průběh vyšetřování budete moci vidět v pondělí 24. června v 18.30, hned po repríze úplně prvního dílu Ordinace v růžové zahradě.


Tak na co se těšíte nejvíce? Kolik času budete v létě trávit u seriálů na Nově? Dáte šanci spin-offu Ordinace? Dejte vědět v komentářích.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
lukascoolarik

lukascoolarik

Pár dalších premiér nových řad: - 11. července začíná na Nově poslední řada Kriminálky Miami. - 3....
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

pamatujete, jak když jsme byli malí (teda aspoń já) vždycky jsme díky dovolené přišli o tolik...
před 10 roky
wexzuz

wexzuz

Tĕším se na dabing House i Mentalisty (oba mám dokončené) jinak nic nového...
před 9 roky
Další články k tématu