9. 7. 2013

Komisař Rex a Kobra 11: Nástup nových komisařů!

Komisař Rex a Kobra 11: Nástup nových komisařů!

V Česku dobře známé a také přesluhující televizní legendy ještě neodepisujte! Komisař Rex i Kobra 11 se totiž vesele točí dál a v příštím roce vyjedou nové série s novými komisaři. Kdo si je zahraje?

Návrat komisaře Rexe

Po skončení rakouského hitu Komisař Rex italská stanice Rai 1 přišla na to, že reprízy starých dílů mají u diváků pořád velkou podporu. A tak slovo dalo slovo a psí komisař se přestěhoval do Itálie, kam následoval nového páníčka v podání Kaspara CapparonihoNávratu komisaře Rexe. Společně začali řešit nejrůznější zločiny až do doby, kdy Kaspara přestala role bavit a on se rozhodl ze seriálu odejít. Na jeho místo nastoupil další známý italský herec Ettore Bassi.

Jenomže ani Ettore to se psím kamarádem nepotáhne věčně. Příští rok ho nahradí nový komisař, jehož si střihne další Ital – Francesco Arca. Seriál tedy hned tak neskončí.

Kobra 11

Pokud nemůžete přes srdce přenést fakt, že tvůrci Komisaře Rexe do diváků hustí nesmysly o tom, jak dvacet let starý pes chytá zločince, pravděpodobně se vám z následující zprávy zatmí před očima. Scénáristé Kobry 11 se totiž museli potýkat s rozhodnutím Toma Becka ze seriálu odejít. A tak namísto ukončení nejdéle běžícího akčního seriálu v Německu za volant vedle Erdogana Atalaye nasedne nováček Vinzenz Kiefer.

Ještě předtím se však do seriálu v podzimním pilotním díle nové série vrátí Mark Keller v roli Andrého Fuxe. Ano, toho Andrého Fuxe, který byl téměř před dvaceti lety harpunován na Malorce. Podle všeho se tedy dočkáme zázračného zmrtvýchvstání, jaké jsme tu od dob Ježíše Krista ještě neměli.


Sledujete ještě nové díly Komisaře Rexe a Kobry 11? Co říkáte na nové komisaře?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Maarti

Maarti

:D tak to je fakt dobrý, zmrtvýchstání Andrého, že bych na to zase začla koukat..?? :D
před 10 roky
Jackolo

Jackolo

Ještě Andrea tam občas strčí svůj starý vrásčitý nos, aby se nechala přepadnout, unést a zachránit Semirem...
před 10 roky
Michalenka

Michalenka

Kobra je pro mě už jenom srdeční záleitost, když mě nebaví online sledování nebo nedávaj nic v telce:P...
před 10 roky
Další články k tématu