12. 11. 2013

BritFest - Britofilové nástup!

BritFest - Britofilové nástup!

Patříte mezi věrné fanoušky typického britského humoru? Máte rádi britské sitcomové klasiky typu 'Allo 'Allo! (Haló, haló!) a britskou kulturu obecně? Pak tu pro vás máme pozvánku na festival, na kterém nesmíte chybět.

Již v sobotu 16. listopadu proběhne v pražském klubu Novotného Lávka BritFest, festival oslavující britskou kulturu, jehož je SerialZone hrdým partnerem. Pořadatelé pro návštěvníky připravili bohatý odpolední program. Prostřednictvím tematických workshopů a besed si Británii můžete přiblížit a zamilovat zase o něco více. Zájemci si můžou vyzkoušet například skotské tance a dle britského vzoru bezpochyby nemůže chybět typický čaj o páté.

Jestli vám přijde, že program už teď vypadá zajímavě a poměrně nabitě, tak se ještě jednou zamyslete. Kromě výše zmíněného se totiž budete na BritFestu osobně seznámit s celebritami! Pozvání na událost přijali herci z již zmíněného seriálu Haló, haló, Kim Hartman (vojín Helga Geerhartová) a Richard Gibson (Herr Otto Flick)! Trojici slavných osobností doplní herečka Paris Jefferson, kterou si můžete pamatovat jako bohyni moudrosti Athénu ze seriálu Xena.

Všichni návštěvníci sobotního programu získají automaticky možnost vstupu na nedělní bonusový program, kde se objeví nejen herci, ale také jejich české „hlasy“ – dabéři Michal Jagelka a Zuzana Skalická.

Vstupenky na festival pořídíte v předprodeji za 590 korun, na místě si připlatíte o stovku víc. Zahájení akce proběhne v sobotu ve 12:30 a program bude pokračovat až do osmé večerní. V neděli se začíná opět o půl jedné a slavnostní ukončení proběhne o půl čtvrté odpoledne.

Pro více informací a podrobný program koukněte na oficiální stránky festivalu.


Jste fanoušky britské kultury? Líbí se vám rostoucí trend českých seriálových festivalů?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
datel071

datel071

Trochu mě děsí ty skotský tance před osmou večerní. Takový věci obvykle provozuju mnohem, mnohem později...
před 10 roky
amelia.cz

amelia.cz

Zní to skvěle a Praha je pro mě dostupná záležitost, ale vzhledem toho že moji profesoři jsou sadisti, tak...
před 10 roky
Empty

Empty

Tyjo..že bych si udělal výlet :) sice to je štreka do Prahy.. ale zní to celkem lákavě :)
před 10 roky
Další články k tématu