18. 7. 2013

Glee představí nové postavy

Glee představí nové postavy

Hudební seriál Glee v chystané páté sérii představí divákům minimálně tři nové postavy. Zpěvák Adam Lambert získal minulý týden významnou roli. Jeho casting oznámil sám tvůrce seriálu Ryan Murphy.

Lambert skončil na druhém místě v osmém ročníku americké pěvecké soutěže American Idol. Není ale první z Idol rodiny, kdo se v seriálu objeví. Čtvrtá řada představila drobnou Jessicu Sanchez, která taktéž skončila v soutěži na druhém místě, a to v sezóně 11.

Detaily o tom, koho zpěvák ztvární, jsou prozatím neznámé. Zatím se ani neví, zda se objeví pouze jako hostující hvězda, nebo zda jeho postava vydrží v seriálu více epizod.

Pro další dvě role hledají v současnosti tvůrci ty správné tváře. První z nich je roztomilá a trošku geekovská dívka Jenny, které je něco přes dvacet let. Jenny bude významnou vedlejší postavou v páté sérii, objeví se ve více epizodách. Poprvé se s ní fanoušci setkají ve druhé epizodě, tedy pokud Murphy a spol. celý úvod páté řady kompletně nepřepíšou od začátku.

Druhá postava je nový student černé pleti na McKinley. Zpráva také uvádí, že obě tyto role budou vyžadovat zpěv.

Seriál se měl začít natáčet již na konci července s tím, že premiéra bude 19. září. Po smrti Coryho Monteitha je však pravděpodobné, že se obě události výrazně posunou.

Mluvčí stanice FOX prozatím nevydali oficiální oznámení o tom, kdy se seriál na obrazovky vrátí.


Máte Adama rádi? Těšíte se, jak svou jedinečnou osobnost promítne do seriálu? Jak myslíte, že nové postavy zasáhnou do života v New Yorku / McKinley?

(Zdroje: THR a E!)

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Lucius

Lucius

ach jo, já se na to Glee projednou vůbec netěším a nový postavy jsou mi tak nějak šumák...
před 10 roky
Michalenka

Michalenka

Adama Lamberta naprosto nesnasim:// rikam si ze ted po smrti Coryho pujde serial asi do kytek://
před 10 roky
Mania Dardeville

Mania Dardeville

Jak tak procházím různé diskuze, tak zjišťuji, že jsem asi jedna z mála, co se na pátou řadu těší....
před 10 roky
Další články k tématu