23. 8. 2013

Rachel v Glee bude mít novou kamarádku a další castingy

Rachel v Glee bude mít novou kamarádku a další castingy

Glee obohatí svou pátou sérii špetkou X Factoru. Herečka a zpěvačka Demi Lovato, která je zároveň porotkyní ve zmíněné pěvecké reality show, získala novou vedlejší roli v nadcházející páté řadě Glee.

Lovato se objeví v roli Dani, Newyorčanky a umělkyně, která se snaží prosadit. Ta se spřátelí s Rachel a Santanou. Kromě toho se bude scházet s novou postavou v podání zpěváka Adama Lamberta (o jeho hostování v seriálu jsme psali v této bleskovce). Oba budou mít společných také pár hudebních čísel.

Herečka je naplánovaná nejméně na šest epizod. Poprvé se s ní fanoušci setkají ve druhém díle, který uzavře oslavu Beatles. Pro Lovato je tato role prvním větším hereckým obsazením od zrušení jejího seriálu Sonny with a Chance.

Jelikož se Glee vysílá právě po X Factoru, můžeme jistě očekávat velkou vzájemnou propagaci obou pořadů. Pátá řada Glee začíná 26. září na FOXu.

Další castingy:

Ve druhé řadě The Mindy Project se objeví profesionální skateboardista. Do jeho role byl obsazen herec Timothy Olyphant, kterého seriáloví fanoušci můžou znát z dramatu Justified (Strážce pořádku). Graham Logan, jak se skateboardista jmenuje, skoro přejede Mindy na Union Square a pak jí pozve na rande.

Olivia Pope ve Scandal nabere novou klientku. Bude jí herečka Cynthia Stevenson, známá ze seriálu Dead Like Me (Mrtví jako já). Bohužel kromě toho, že bude novou klientkou Pope & Associates, se o její postavě nic víc neví.

Midseaon novinka Resurrection přibírá novou vedlejší postavu. Bude jí Rachel, divoká a okouzlující bývalá přítelkyně pastora Toma (Mark Hildreth). Její role se ujme herečka Kathleen Munroe, která se proslavila rolemi v CSI: NY (Kriminálka New York) a Alphas.


Ze kterého castingu máte dnes největší radost? Na který seriál se na podzim těšíte?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
ragelly

ragelly

Tak Demi prý bude hrát novou kočku pro Santanu, Naya Rivera to prozradila v rozhovoru :) Jestli je to...
před 10 roky
IrmaVep

IrmaVep

No čím dál tím líp ;))
před 10 roky
marta695

marta695

Na Demi se těším hodně :) Mám ji ráda,jako zpěvačku,tak jsem zvědavá Ale na toho Lamberta?Nenávidím...
před 10 roky
Další články k tématu