28. 8. 2013

Desátá série HIMYM v jednání?!

Desátá série HIMYM v jednání?!

Za ty roky ve vysílání si komedie How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku) vytvořila vlastní zábavu: škádlení fanoušků. Po osmi sezónách naznačování toho, kdo bude budoucí paní Mosbyovou, finále osmičky obsahovalo to největší odhalení ze všech. Broadwayská herečka Cristin Milioti se objevila v závěrečné scéně jakožto naše Matka.

Ne dlouho poté bylo oznámeno, že se herečka přidává k hlavní pětici a bude se pravidelně objevovat v poslední, deváté sezóně.

Ale počkat… podle nových informací to tak úplně nemusí být pravda. Tedy Milioti se v následující sérii objeví, to ano, ovšem devátá řada tohoto hitu CBS nemusí být poslední. Tvůrce seriálu, Carter Bays totiž udělal to, co mu jde nejlépe. V nejnovějším rozhovoru láká fanoušky na desátou sérii! A to i přesto, že CBS již loni oznámila, že nadcházející devátá řada bude poslední!

„Comic-Con nám připomněl, kolik lidí náš seriál opravdu miluje,“ řekl Bays. „Byla by velká škoda, kdyby tato párty příští jaro skončila.“


Ano, zrak vás opravdu nešálí. Tři, dva, jedna… teď je ten správný čas na to nažhavit klávesnice a začít pořádně spekulovat. Jste nadšení z možnosti, že by na nás teoreticky i po poznání Matky mohlo čekat mnohem více Teda, Marshalla, Lily, Robin a Barneyho? Nebo si myslíte, že už je nejvyšší čas seriál nějakým způsobem důstojně zakončit? Povídejte!

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře53zobraz všech 53 příspěvků
Teruska

Teruska

a zas by to mělo 10 sérií xD
před 10 roky
Teruska

Teruska

jo pěkný by to bylo :) ale na druhou stranu.. seriál se jmenuje "Jak jsem poznal vaši matku"...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

doufám, že to je jenom vtip a nemyslí to vážně. v okamžiku, kdy si myslí, že tahle je poslední sezóna,...
před 10 roky
Další články k tématu