10. 9. 2013

USA Network obnovuje Graceland!

USA Network obnovuje Graceland!

Stanice USA Network se plánuje za rok vrátit zpět do Gracelandu. Dva dny před odvysíláním finále první série stanice obnovila drama Jeffa Eastina (White Collar) pro druhou sérii.

Seriál se inspiruje skutečnými událostmi. V popředí stojí skupinka agentů v utajení, což se divákům očividně líbí. Graceland se letos stal nejlepším letním skriptovým seriálem na kabelovce v klíčové skupině 18–49 let. Epizody v průměru sledovalo 1,8 milionů lidí a celkové číslo za týden se vyšplhalo až na 4,3 milionů.

„Jsme hrdí na to, že jsme domovem jednoho z nejlepších nových kabelových dramat. Očekáváme, že Graceland bude pro naši stanici dlouhodobým hráčem,“ prozradil v oficiálním vyjádření Chris McCumber, prezident stanice.

Co je na Gracelandu zvláštní, je nebývalý nárůst diváků při započítání čísel z DVR nahrávání. Graceland si takto polepší o neuvěřitelných osmdesát sedm procent. Kromě toho seriál také těží ze svého předskokana Burn Notice (Status: Nežádoucí), který letos dojíždí finálovou sezónu.

Co se týče ostatních seriálů stanice: White Collar začne svou pátou sérii 17. října, Burn Notice končí a Covert Affiars (V utajení), Necessary Roughness a Suits (Kravaťáci) musí na rozhodnutí o obnovení či zrušení ještě chvíli počkat, zatím není rozhodnuto.


Dali jste letos v létě Gracelandu šanci? Jste rádi, že se seriál vrátí i za rok se druhou řadou?

(Zdroj: THR)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
mmnm8878

mmnm8878

Snad mi nezruší Suits :/
před 10 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Velice dobrá zpráva, Graceland sleduji a myslím, že má docela potenciál na za zajímavé budoucí zvraty a...
před 10 roky
eliza2210

eliza2210

skvelá správa :)
před 10 roky
Další články k tématu