11. 8. 2014

USA Network kravatu nesundá!

USA Network kravatu nesundá!

Stanice USA Network má dobré zprávy pro všechny fanoušky právnického seriálu Suits (Kravaťáci). Dnes oznámila, že tohoto veterána prodlužuje pro pátou sérii! Drama se vrátí v létě 2015 s šestnácti novými epizodami.

Oznámení o prodloužení přichází v polovině čtvrté série, která 20. srpna odvysílá letní finále. Zbylé epizody současné řady se do programu dostanou pravděpodobně na začátku příštího roku. Obnovení není žádným překvapením. Seriál s Gabrielem Machtem a Patrickem J. Adamsem v hlavních rolích zůstává i se čtvrtou sezónou mezi deseti nejlepšími letními seriály s 1,6 miliony diváky v klíčové skupině 18–49 let.

„Suits se i nadále trefuje do černého vším, přináší provokativní příběh a komplexní postavy, kterých se diváci nemůžou nabažit,“ uvedl v oficiálním vyjádření Chris McCumber, ředitel stanice. „Spolu s jedním z nejlepších scenáristických týmů v televizí a výborným hereckým obsazením očekáváme velkolepou pátou sérii u seriálu, který se pro USA Network stal značkou.“

Suits je prvním seriálem, který se na této stanici dozvěděl dobré zprávy. Nejistou budoucnost prozatím mají všechny ostatní seriály, tedy Royal Pains, Covert Affairs, Graceland a novinky Rush, Satisfaction a Playing House.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
inekafe

inekafe

jj, viem, že to bolo takto už od začiatku, ale jednoducho po tých 4 sériách to už človeku začne liezť...
před 9 roky
petruska.77

petruska.77

Výborná zpráva! Mám obrovskou radost! :)
před 9 roky
wexzuz

wexzuz

To je výborná zpráva! Ovšem pro mě byl začátek série poněkud chabý, a to natolik, že jsem si dala pauzu....
před 9 roky
Další články k tématu