2. 10. 2014

USA Network hořkosladce rozhoduje

USA Network hořkosladce rozhoduje

Další dvojice letních seriálů už ví, zda se v příštím roce vrátí. Tentokrát na nás čekaly hořkosladké zprávy. USA Network se rozhodla jednu novinku prodloužit, druhá dostala stopku.

Dobré zprávy máme pro fanoušky Satisfation. Seriál s Mattem Passamorem v hlavní roli zkoumá otázky manželství a nevěry. Během desetiepizodní první řady seriál sledovalo v průměru 2,21 milionů diváků, ve výsledcích z celého týdne však seriál toto číslo více než zdvojnásoboval. Druhá řada se vrátí v létě 2015 a bude taktéž obsahovat deset dílů.

„Satisfaction roznítil kulturní konverzaci o moderní lásce a manžeství v současném světě,“ řekl Chris McCumber, ředitel stanice.

S fanoušky se po první sérii rozloučí lékařské drama Rush. Seriál dělal předskokana pro Satisfaction, nicméně jeho sedmidenní ratingy nebyly tolik silné, jako u jeho kolegy. Rush navíc produkovalo jiné studio a seriál tak byl více nákladný.

Stále není rozhodnuto o třetí letošní novince, komedii Playing House, a dramatech Royal Pains, Covert Affairs a Graceland.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
DenaaS

DenaaS

rush som nevidela.. ale.. herec odtial hra/hral v "miranda" UK sitcome, ktory je podla mna...
před 9 roky
smarinka

smarinka

jaj... tak to je škoda, obzvlášť s ohledem na cliffhanger, jakým Rush končil...
před 9 roky
kneznaL

kneznaL

Aaaa to není dobré :-( Skvělý Rush a končí. A to to skončilo ještě tak na houby. Fakt už nevím, co by ti...
před 9 roky
Další články k tématu