25. 9. 2013

Crossing Lines: Exkluzivní informace ke druhé sérii!

Crossing Lines: Exkluzivní informace ke druhé sérii!

Jak všichni jistě dobře víte, letní seriál Crossing Lines (Bez hranic), který vysílá v USA stanice NBC a který natáčí Sony Pictures ve spolupráci s AXN, se dočká druhé série (informaci jsme vám psali v této bleskovce). Pro všechny, kteří si seriály raději dopřávají s dabingem, máme dobrou zprávu. Česká odnož AXN vysílá Crossing Lines již od minulého týdne (18. září 2013), vždy ve středu večer od deseti hodin.

Právě prostřednictvím AXN vám nyní přinášíme exkluzivní informace o tom, kdy, kde, jak a proč se bude druhá série natáčet. A Česká republika v tomto seznamu opět nechybí!

Natáčení druhé řady začíná již za pár dní! Produkční přípravy jsou plánovány již od 2. října, samotné natáčení první epizody (The Rescue / Záchrana) pak od 15. října. Objednáno je dvanáct epizod a tvůrci plánují menší změny. Především si dávají za cíl poupravit celkový nádech a styl, který představila první série, chtějí přidat více barevnosti a pohybu. Vrátí se jak herci, tak i valná většina štábu, kteří již tvoří zaběhnutý dobrý tým.

Pro fanoušky jsou připraveny další napínavé dějové linky, které tým zavedou ze své domovské základny v Amsterdamu například do New Yorku, Londýnu, Belgie, Švýcarska, Německa, Polska, Španělska nebo Francie. Větší pozornost bude věnována tomu, aby se diváci dozvěděli více detailů a informací o tom, proč hlavní postavy milují svou práci. Toto objevování nového se bude samozřejmě opět pojit se stále přibývajícími mezinárodními zločiny. Nicméně jejich řešení se bude o pozornost dělit s hlubším pohledem na osobní životy postav, čímž tvůrci chtějí docílit pevnějšího spojení mezi fanoušky a postavami.

Mezi hvězdnými hosty druhé řady nebudou chybět seriáloví a filmoví veteráni Carrie-Anne Moss (Vegas) nebo Ray Stevenson (Dexter).

Natáčet se začne v Belgii, poté se produkce přesune zpět do Prahy. Prozatím není jasné, jak dlouho a jak velká část druhé série u nás vznikne. Poslední díly řady se pak dotočí na začátku roku 2014 ve Francii. S největší pravděpodobností seriál NBC opět nasadí na léto a AXN jej uvede opět od září 2014.

Na závěr ještě jedna pozvánka: Na příští týden pro vás chystáme slíbenou sérii rozhovorů s herci a tvůrci Crossing Lines, kde se dozvíte, jak na své postavy nahlíží, jak se jim spolupracuje a mnoho dalšího.


Sledujete Crossing Lines? Jste rádi za druhou sérii? Uvítáte nové osobní informace a další změny, které nová řada nabídne?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Miss Black

Miss Black

Tisíceré díky za Raye Stevensona! Můj nejoblíbenější herec v mém oblíbeném seriálu? Co víc si můžu...
před 10 roky
Maarti

Maarti

Super, já se na další řadu moc těšim, tak jsem ráda, že bude mít 22 epizod :) A třeba bych mohla...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Dvanáct epizod :)
před 10 roky
Další články k tématu