6. 11. 2013

Tooken: NBC objednala nový seriál

Tooken: NBC objednala nový seriál

Tina Fey a Ellie Kemper spojily své síly a vytvořily společně nový projekt Tooken, který očividně zaujal stanici NBC. Ta přeskočila pilotovou fázi a objednala třináct epizod této půlhodinové komedie.

Tooken je prozatím v plánu na podzim 2014. V centru dění se nachází žena (Kemper), která uteče z kultu a začne svůj život znovu v New Yorku. Zde se komedie bude i natáčet.

Fey se před kamerou neobjeví, maximálně si sem tam střihne hostující roličku. Herečka se však vrhla na scénář k pilotu a kromě toho bude sedět v producentském křesle.

„Tina vytvořila novou komedii, která se pro nás perfektně hodí,“ řekl Robert Greenblatt, ředitel stanice. „Dotýká se všedních témat a přitom se v televizi nevysílá nic podobného. NBC byla domovem komedií dlouhá léta a my jsme rádi, že jsme našli nový způsob, jak posunout jejich hranice.“


NBC potřebuje nové komedie jako sůl. Má zrovna tato šanci na úspěch?

(Zdroj: TV Line)

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu