27. 11. 2013

Čtvrtá hvězda: ČT nasadí novou původní komedii

Čtvrtá hvězda: ČT nasadí novou původní komedii

Po kritickém i diváckém úspěchu dramatu Cirkus Bukowsky nyní Česká televize přichází s dalším původním seriálem ze své tvorby. Tentokrát se však atmosféra odlehčí, půjde totiž o komedii.

Čtvrtá hvězda, to je název nového seriálu, který si ČT pro diváky přichystala. O co půjde?

Hotel na okraji Prahy. Tři patra, tři recepční, tři hvězdičky. Manažerka chce čtvrtou. Mají na to rok. Zvládnou to? Když jsou všichni úplně blbí?

Popis je prostý, jednoduchý, a přitom říká poměrně dost o tom, na co se vlastně můžeme těšit. Komedii z hotelového prostředí jsme tady neměli už řadu let, v režii naší přední tvůrčí stanice lze navíc očekávat i určitou laťku jak ve scénáři, tak v hereckých projevech. Už základní obsazení mnohé přesvědčí, že Čtvrté hvězdě bude nutno dát šanci. Mezi hvězdami seriálu totiž nechybí David Novotný, Martha Issová, Lenka Krobotová, Václav Neužil a především Ivan Trojan. Na posledního zmíněného Česká televize přímo láká: „Ivan Trojan v úloze, v jaké jste jej ještě nikdy neviděli a ve které si jej zamilujete nesnášet.“

Na seriálu pracují režiséři Jan Prušinovský a Miroslav Krobot, a scenárista Petr Kolečko.

Datum premiéry zatím není známo.


Jak se vám líbí námět nového seriálu ČT? Myslíte si, že má šanci na úspěch?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
dusk

dusk

Pokud to bude tak skvělé, jak to zní... tak budu nadšená!
před 10 roky
sarhod79

sarhod79

Ivan Trojan je záruka kvality, tak doufám že to vyjde, budu se těšit
před 10 roky
Další články k tématu