10. 12. 2013

Killer Women: Kdo se objeví ve finále série?

Killer Women: Kdo se objeví ve finále série?

Ano, přesně tak. Drama Killer Women od ABC sice odvysílá svůj první díl až v úterý 7. ledna, ale už nyní je známo obsazení několika hvězd z finále jeho první série.

V osmidílném seriálu plánovaném na midseason hraje hlavní roli Tricia Helfer známá především z Battlestar Galacticy. V Killer Women ztvární texaskou rangerku Molly Parker, která se při zjišťování důvodů, proč ženy zabíjejí, nechává vést svým šestým smyslem.

Dalšími herci z Battlestar Galacticy, kteří se v Killer Women objeví, jsou Michael Trucco a Marta Milans, kteří hrají Mollyina bratra a jeho manželku. Další role pak obsadili Jeffrey Nordling (24), který hraje Mollyina bývalého manžela, a Marc Blucas (Necessary Roughness) jako agent DEA, se kterým má Molly milostný poměr.

Ve finále série si zahraje mexická hvězda Kate del Castillo, kterou jste mohli vidět například ve Weeds, kde ztvárnila mafiánskou šéfku Pilar Zuzua. V Killer Women si v podobném typu role zahraje šéfku drogového kartelu, která bude zapletená do únosu někoho z Mollyina okolí. Kromě Weeds jste del Castillo mohli vidět i v epizodních rolích v Dallasu, Grimmovi nebo CSI: Miami.

Další, kdo se ve finále objeví, je Melinda Page Hamilton (Devious Maids). Ztvární agentku DEA, která se zapojí do pronásledování únosců, ale možná bude mít i nějaký vlastní skrytý záměr.

Již z dřívějška jsou známé hostující hvězdy Beth Riesgraf, kterou můžete znát z Leverage a Aisha Hinds, která se mimo jiné objevila v Under the Dome.


Těšíte se na Killer Women? Zaujaly vás novinky z castingu tohoto seriálu?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
corine

corine

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu