1. 2. 2014

Investigativní novinář a patolog míří na ABC

Investigativní novinář a patolog míří na ABC

Před pár dny si ABC objednala dva nové piloty. Ty se připojí k projektu Amblin TV The Visitors, o kterém jsme Vás informovali včera.

Forever se soustředí na postavu Dr. Henry Morgana, který je hvězdným patologem města New York. Ale co nikdo neví, je skutečný důvod, proč Henry studuje mrtvá těla – je totiž nesmrtelný. Společně s detektivem Jo Martinezem budeme postupně pronikat do tajů Henryho pestrého života, skrze případy, na kterých budou společně pracovat.

Toto drama je od bývalého výkonného producenta seriálu Chuck Matthewa Millera. Miller napsal scénář a na produkci se podílí s Jennifer Gwartz a Danem Linem ze společnosti Lin Pictures.

Forever je podobný krátkému dramatu stanice Fox z roku 2008, New Amsterdam, kde byl hlavním hrdinou nesmrtelný detektiv z New Yorku.

Exposed je krimi thriller o investigativním novináři, kterého od hledání pravdy nic neodradí. Ani vytváření pochybných spojenectví.

Jde o adaptaci nejprodávanějších románů Lizi Marklund, které byly také základem pro úspěšný švédský drama seriál Annika Bengtzon: Crime Reporter z produkce švédské Yellow Bird Entertainment.

Scénář píše Charles Randolph (South of Nowhere). Produkci zajišťuje TBD Entertainment, Universal TV a taktéž Yellow Bird.

ABC má tím pádem objednáno již sedm pilotů, plus sérii Secrets & Lies, která už je ve fázi castingů.


Zaujal Vás některý z pilotů? Nemáte pocit, že opakovaný vtip už není vtipem?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
kate23

kate23

Na Forever se určitě mrknu, ten podobný seriál o nesmrtelném "New Amsterdam" se mi moc líbil...
před 10 roky
wexzuz

wexzuz

Myslím že Forever bude dobrý seriál a určitě dívat ;)
před 10 roky
Další články k tématu