9. 2. 2014

Lance Reddick na černé listině a Carey Lowell v Blue Bloods

Lance Reddick na černé listině a Carey Lowell v Blue Bloods

Lance Reddick, jehož známe především z Fringe (Hranice nemožného), možná bude na černé listině. Bude totiž hostovat v jedné epizodě seriálu The Blacklist od stanice NBC.

Ztvární postavu nazvanou „The Cowboy“, což bude jeden z Redových (James Spader) zdrojů. Jenže když mu Reddington zadá nějaký úkol, výsledky pak Reda šokují. Bude to důvod, proč přesunout „kovboje“ na černou listinu?

Reddick se objeví ve stejné epizodě jako Dianne Wiest, která, jak už jste si mohli dříve přečíst, si zahraje ředitelku Amnesty United, organizace, jež bojuje proti trestu smrti. Tato epizoda bude vysílána 3. března.

Lance se narodil 31. prosince 1969 v americkém Baltimoru. Kromě Fringe měl důležitou roli i v seriálu The Wire. Dále se objevil ve Ztracených, Wilfredovi, Kriminálce Miami a dalších seriálech. Nedávno hostoval ve třetí sérii American Horror Story a vídat jej můžeme i v novince Intelligence.


Zato herečka Carey Lowell, která je nejvíce známá díky své roli v seriálu Zákon a pořádek, se ukáže v aktuální sérii Blue Bloods (Spravedlnost v krvi).

Víme, že tato bývalá Bond girl (ve filmu Povolení zabíjet) skříží cesty s komisařem Frankem Reaganem (Tom Selleck), který bude doprovázet svého vnuka Seana (Andrew Terraciano) na třídní exkurzi do Amerického přírodovědného muzea. Její postava Joyce je popisována jako „krásná železná pěst v sametové rukavici“.

Kromě původního Zákona a pořádku jsme mohli Carey Lowell vidět i ve spin-offu nazvaném Zákon a pořádek: Porota, či v seriálu Six Degrees (kde mimochodem v hlavní roli účinkovala i Bridget Moynahan aneb Frankova dcera Erin). Narodila se 11. února 1961.


Tak co myslíte, čekají Reddingtona nějaké potíže? A jak si Frank poradí s Joyce?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu