28. 1. 2011

Nové informace k Ringer

Díky EW jsme se dozvěděli informace o novém seriálu Ringer. Zatím nejdůležitější informací bylo, že se jedná o seriál s vracející se Sarah Michelle Gellar v hlavní roli.

Nové informace k Ringer

Po přečtení popisu seriálu (Seriál sleduje mladou ženu (Gellar) na útěku před podsvětím. Ve snaze uniknout od svých nepřátel převezme identitu svého bohatého dvojčete. Brzy však zjišťuje, že její sestra zřejmě udělala to samé a převzala zase její identitu.) si většina lidí pomyslela: „Je to celkem nejasné…“

Zřejmě si to pomysleli i redaktoři v EW (Entertainment Weekly), a tak vyzpovídali producenta pilotního dílu Petera Traugotta. Ten o projektu vytvořeném tvůrci Supernaturalu Ericem Charmelo a Nicole Snyder nějaké informace odhalil. A zašel i celkem do detailů o složitém seriálovém ději. „Je to ostrý thriller o vykoupení a pomstě. Hlavními postavami jsou 2 sestry (dvojčata), které kvůli tragédii, která se stala v minulosti, vyrůstali odděleně. Jedna hledá vykoupení a druhá se snaží pomstít. Sestra snažící se o vykoupení má mnohem ustaranější život plný trablů a problémů. Když její sestra zmizí, převezme její identitu.“ vysvětluje Traugott. „Její sestra zemřela při nehodě na lodi, proto převzala má tuhle možnost. Bohužel po čase, kdy žije život své úspěšnější sestry, zjišťuje, že s sebou nese stejná nebezpečí a komplikace jako ten její. Jejich existence jsou velmi podobné.“ Traugott také potvrdil, co většina z nás očekávala. „Ano, Sarah bude hrát obě role. Třikrát hurá pro dvojitou SMG. Bude hrát dvě postavy: Bridget, sestru která převezme Siobhanin život – Siobhan je ta druhá sestra. Sestry se sejdou po dlouhé době, co byly odloučeny. Bohužel poté, co se sejdou, Siobhan zemře.“ Traugott ale ujišťuje, že Siobhan uvidíme ve flashback epizodách, ovšem pokud se z pilotu stane seriál.

Traugott také říká, že tento projekt bude i pro Gellařiny věrné fanoušky Buffy. „Pro fanoušky Buffy: Sarah chtěla tak trochu pokračovat v tom, co zahájila. Chtěla se ujistit, že ať udělá v televizi cokoli, její fanoušci, kteří vyrostli na své milované Buffy, budou také nadšení. Dělá to i pro ně. A my si myslíme, že seriál na to kvalitu má.“ Peter i přesto přiznal, že „Musejí však počítat s tím, že je to velmi odlišný seriál. Nejedná se o žádnou Buffy 2.“

A proč vlastně Peter Traugott & Co. chtějí SMG v obsazení? „Jsem velkým fanouškem Sarah. A jako její velký fanoušek jsem se na ni prostě znovu chtěl dívat v TV. Vypadá to, že Amerika a hlavně CBS to chtějí taky. Všichni jsme hrozně vděční za takovouto příležitost, takže doufám, že naši práci odvedeme správně. Jsme nadšeni. Ona je kultovní, je to ikona.“ Řekl už někdo pravdivější slova?

Tak co, jste nadšeni z Ringer?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Frozen99

Frozen99

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
spike

spike

Nevíte, kdy už bude mít ten její seriál premiéru, teda pilot seriálu, už se totiž nemůžu dočkat návratu...
před 12 roky
ragelly

ragelly

Ještě se nerozhodlo, jestli vůbec z toho pilotu vznikne seriál, ale věřím tomu, že stanice bude...
před 12 roky
spike

spike

Moc díky, snad to dopadne dobře.
před 12 roky
Další články k tématu