29. 3. 2014

Z Teen Wolf odchází oblíbenec fanoušků!

Z Teen Wolf odchází oblíbenec fanoušků!

Nejen, že si fanoušci seriálu Teen Wolf (Vlčí mládě) musí počkat pár měsíců do začátku nové série. Nyní se ukazuje, že čtvrtá řada bude o něco chudší. Nebo spíš o někoho.

Herec Daniel Sharman, který v tomto nadpřirozeném dramatu ztvárnil sexy vlkodlaka Isaaca, se v nové sérii nevrátí. Podle dostupných informací se tak stane na žádost herce, který chce využít jiných pracovních nabídek. Tvůrce seriálu Jeff Davis oznámil, že Isaaca nezabijí, takže mu zůstanou zadní vrátka, kdyby se někdy v budoucnu chtěl vrátit.

Sharman je tak třetí obětí v pondělí ukončené sezóny. Kromě něj ze seriálu odešla také Allison (na přání její představitelky Crystal Reed) a Aiden (Max Carver).

Kromě změn v obsazení dojde ve čtvrté řadě také k úpravám v příběhu. Davis již dříve oznámil, že se nová série bude točit okolo Scotta a jeho „velmi lidských problémů“.

„Scott již čelil hodně nadpřirozeným problémům, ale nyní se bude muset vypořádat s velmi složitými člověčími věcmi,“ řekl Davis.


Líbil se vám Isaac? Mrzí vás Sharmanův odchod? Doufáte, že se v budoucnu vrátí? A co říkáte na pondělní finále?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Sleslikslicka

Sleslikslicka

Mno, dodává jiskru, podle mě je to hlavní postava. Já vím, že se nám snaží nabulíkovat,že je to Scott,...
před 10 roky
petule611

petule611

Strašná škoda, doufám že si to rozmyslí a vrátí se nám :(
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Zpočátku jsem ho nemusela, ale tuhle řadu už jo. Bude chybět. Jenom... obě dvojčata odešla.
před 9 roky
Další články k tématu