20. 2. 2011

SPOILER: Chuck a tajemná žena

SPOILER: Chuck a tajemná žena

Zkusíme si dnes trochu zaspoilerovat. Sice nás to moc neláká, ale hlavní slovo máte vy, čtenáři, tak nám potom prosím v komentářích napište, jestli chcete takovýchto článků víc. Někdo z nás se vždycky přemůže, co bychom pro vás neudělali… :-) Dnes se podíváme na novou epizodu seriálu Chuck.

--- Pokračování článku ---

Toto pondělí se k týmu Bartowski přidá záhadná žena. Seznámíme se s ní na maškarním bálu, ale její identita nám nezůstane dlouho skryta.

Fanoušci Lovců duchů (Supernatural) v britské krásce poznají Belu Talbot, ostatní ji mohli zahlédnout třeba v The Vampire Diaries Ano, mluvíme o Lauren Cohan, která si v Chuckovi zahraje postavu jménem Vivian McArthur. Podívejte se, co říká o svém působení v seriálu (volně přeloženo z TVLine.com ; kráceno):

Ot.: Za jakých okolností se poprvé setkáme s Vivian? V podstatě jde o to, že ji Chuck a Sarah půjdou hledat na maškarní bál v jednom britském panství, protože ji podezírají s napojení na Volkoffovu organizaci… Pak ale zjistí, že ve skutečnosti naopak potřebuje jejich ochranu. Všechno je to pro ni nové a pro diváky tím začíná cesta k rozluštění jejího… hmm, nemám to slovo ráda, „účelu“ v seriálu…

Ot.: Jak bys Vivian popsala? Je to taková vzdělaná neohrabaná samotářka.

Ot.: Jak se chová k Chuckovi a Sarah, když se poprvé setkají? Nejdřív je vůči nim a tomu, co od ní chtějí, velice podezíravá. Ale pak s nimi spojí síly.

Ot.: Jsou nějaké náznaky, že skrývá tajemství? Nevíme přesně, jaké je její spojení s Volkoffovým impériem a ona… no, bojím se říct víc.

Ot.: Pokud Chuck dostane pátou řadu, budeme se s Vivian dál potkávat? To nevím. Vím, že jsem tam asi na pět epizod – zrovna v několika nebudu, ale pak se vracím. Slyšela jsem drby o nějakých opravdu zajímavých odhaleních, ale většina nepřinese zase nic moc nového, co už nebylo poodhaleno. Jak ale říkám, jsou to jen drby…

>>> Zbytek rozhovoru se už stočil na Laureniny zkušenosti ze Supernatural a Vampire Diaries, můžete si ho přečíst (anglicky) zde.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Frozen99

Frozen99

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Furiant

Furiant

:D Fruiko může pískat jak chce, pokud to nebude nějakej spoilerovej článek, kterej bych psal k sobě...
před 13 roky
Zdeněk Král

Zdeněk Král

A nemohli bychom na špinavou práci najmout někoho dalšího? :-) (A ano, je mi jasný, že se tu za 5...
před 13 roky
Frozen99

Frozen99

mně se ze začátku nelíbila, ale pak jsem si jí úplně zamiloval, no a pak »SPOILER«... :) V Chuckovi se...
před 13 roky
Další články k tématu