22. 8. 2014

Derrick Storm od Richarda Castla jako seriál?

Derrick Storm od Richarda Castla jako seriál?

Tak tohle je gól… stanice ABC je v rané fázi vývoje seriálu, který bude založen na knižní sérii o Derricku Stormovi. Na tom by nebylo nic divného, seriály podle knih vznikají každou chvíli, avšak tyto detektivní romány napsal Richard Castle, jehož v seriálu Castle (Castle na zabití) ztvárňuje herec Nathan Fillion!

Na romány o Derricku Stormovi se v Castlovi několikrát odkazovalo. Knihy (a vlastně i komiks) byly vydány i ve skutečnosti právě pod jménem Richard Castle. Derrick Storm je špión, který dostává tajné úkoly a mise od CIA. Tento projekt však nebude vyvíjen jako spin-off Castla.

Scénář pilotu napíše Gregory Poirier, tvůrce seriálu Missing (Pohřešovaný), který bude i výkonným producentem. Manželský pár Andrew W. Marlowe a Terri Miller, kteří pracují na Castlovi, budou také zastávat funkci výkonných producentů.

Castle na podzim vstoupí do své sedmé sezóny. A vypadá to, že nás čeká několik nových zvratů. Podaří se to i Derricku Stormovi?


Tak co říkáte na tento projekt? Přáli byste si, aby mu ABC dala zelenou, a my tak mohli prožívat dobrodružství Derricka Storma i na televizních obrazovkách?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
jelpetty

jelpetty

Zajímavý a tak nějak i bláznivý nápad, ale za mě říkám "Proč ne."... Na seriál bych určitě...
před 9 roky
Denis Ulmann

Denis Ulmann

Storma jsem ještě nečetl... netuším, jestli u nás je vůbec v češtině, mám tady Nikki Heatovou a...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já vám nevím. Sice jsem knížky nečetla, ale podle toho, jak o nich mluví v seriálu, to vypadá na...
před 9 roky
Další články k tématu