18. 9. 2014

Hvězdné obsazení pro NBC drama

Hvězdné obsazení pro NBC drama

Začátkem letošního roku jsme vás informovali, že stanice NBC zadala do vývoje několik nových projektů. Jedním z nich bylo i drama The Slap.

Jde o minisérii, zaznamenávající sled událostí, které následují potom, co jeden muž plácne nevychované dítě jiného páru na rodiném grilování. Tento nevinný incident přeroste v masivní rodinný spor, jenž odhaluje skrytá tajemství. Nakonec jedna facka povede až k soudnímu líčení a rodina se začne rozpadat. Předlohou byla australská verze.

Nyní přinášíme castingové novinky o první čtveřici herců, kteří se v této osmidílné minisérii objeví. První je filmový herec Peter Sarsgaard. Bude hrát Hectora, manžela a otce, který pořádá onu osudnou grilovací párty.

Druhou obsazenou je Mary-Louise Parker známá především díky roli Nancy Botwinové v úspěšném komediálním dramatu Tráva. Její postava – Anouk, je blízkou kamarádkou Hectora. Je to scénáristka televizní show a momentálně chodí s mladším mužem z vedení.

Další je Brian Cox, držitel Emmy, herec mnoha seriálových a ještě mnohem více filmových rolí. Manolis, jak se jeho postava jmenuje, je vousatý, dobrosrdečný patriarcha své rodiny. Je velkorysý, přísný, ale šlechetný. Urovnává spory v rodině, které je plně oddán.

Zatím posledním obsazným je Zachary Quinto. Fanoušsi seriálu Hrdinové si ho mohou pamatovat coby Sylara, ale v poslední době se do podvědomí diváků zapsal díky účinkování v prvních dvou řadách American Horror Story (Chad Warwick v AHS: Murder House a Dr. Thredson aka Krvavá tvář v AHS: Asylum). Jeho postava, Harry, je ženatý otec patnáctiletého syna. Pernamentně naštvaný, ale zdálnivě spokojen se svým životem. Neochvějně a věrně stojí za svou rodinou a nikdy nevynechá příležitost zaplést se do boje. Ale začne si dobírat špatného chlápka a je právě tím otcem, který vlepí nevychovanému dítěti svých přátel facku, která navždy změní jeho a jeho rodinu…

Datum premiéry ještě nebylo stanoveno.


Zaujalo vás toto nové drama? A když ne děj, zaujalo vás obsazení?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu