9. 10. 2014

Iron Man v Agents of S.H.I.E.L.D.?

===OPRAVENO===

Iron Man v Agents of S.H.I.E.L.D.?

Co prosím?! On se v Agentech objeví Iron Man?! No, asi vás zklameme, ale ne tak docela… představitel Tonyho Starka, herec Robert Downey Jr., má však o hostování v tomto seriálu celkem velký zájem!

Downey Jr. totiž v úterý odpoledne na serveru reddit.com odpovídal v rámci propagace svého nového filmu The Judge (Soudce), ve kterém hraje spolu s Robertem Duvallem, na různé otázky fanoušků. Některé otázky byly sice dost šílené (např. „Kdybys byl pizza, jaké suroviny bys obsahoval?“), některé ale naopak velmi zajímavé a věcné.

Největšího ohlasu se však dočkaly následující dvě otázky: „Ve kterém vysílaném seriálu bys byl ochoten hostovat nebo udělat cameo?“ a „Je nějaká šance, že se tuto sezónu objevíš v Agents of S.H.I.E.L.D.?“ Na první otázku Robert odpověděl, že by rád hostoval právě v Agents of S.H.I.E.L.D. Na druhou otázku byla odpověď už o něco málo delší: „Nic není nemožné. Ale nejspíš tam budou různé byrokratické překážky. Miluju Clarka Gregga a jsem rád, že se seriálu tak daří.“

Na tuto zprávu na svém twitteru a instagramu reagovala i Chloe Bennet, představitelka Sky­e:


Robert Downey Jr. se jako Tony Stark objevil již ve čtyřech filmech Marvel Cinematic Universe – Iron Man, Iron Man 2, The Avengers a Iron Man 3. Příští rok, konkrétně 1. května 2015, pak do kin půjde dvojka Avengers, kde se Tony Stark rozhodně také ukáže. A právě tento film s názvem Avengers: Age of Ultron uzavře druhou fázi MCU filmů.


Tak co si o této zprávě myslíte? Chtěli byste vidět Tonyho Starka i v Agentech?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Furiant

Furiant

Objevíl, vím o tom a přemýšlel jsem právě, jestli to tam mám napsat, ale pak jsem si řekl, že ta...
před 9 roky
Klik

Klik

Radšej zaplatiť RDJ, ktorý by potešil fanúšikov a zaobstaral väčšiu sledovanosť, než tam vopchať kopu...
před 9 roky
lokot

lokot

JOOOO, on je nejlepší!
před 9 roky
Další články k tématu