23. 10. 2014

Amazon: Políbení bohem a retro komedie

===OPRAVENO===

Amazon: Políbení bohem a retro komedie

Pamatujete si předváděčku pilotů od Amazonu? Dva z nich se dočkaly objednávky na seriál, jeden má ještě šanci v podobě přidaných scénářů a dva jsou oficiálně mrtvé.

Celé série se dočká drama Hand of God a komedie Red Oaks. Nových scénářů se dočká komedie The Cosmopolitans, podle výsledku pak Amazon uvidí, jestli objedná celý seriál. Piloty Hysteria a Really už nepokračují.

Stejně jako v minulých dvou letech, i třetí ročník pilotů se nesl v podobném duchu: Objednané piloty byly divákům volně dostupné a Amazon bral jejich názor v potaz. Dvojice novinek se přidává k portfoliu stanice, kam se řadí také nedávno prodloužený Transparent a dále Mozart in the Jungle, Bosch, The After a Alpha House.

Hand of God vypráví příběh vlivného soudce, který má doma rodinu a po ruce vždy luxusní call girl. Čeká na něj ovšem zážitek, který jeho svět a především mysl obrátí vzhůru nohama. Soudce se rozhodne, že za každou cenu dopadne násilníka, který mu zničil rodinu, i kdyby přitom měl porušit zákon. Věří, že skrze představy a vize k němu promlouvá sám bůh a radí mu, co dělat.

Red Oaks se odehrává v 80. letech. Hlavní postavou je mladý student, který si v létě před nástupem na vysokou vydělává jako asistent tenisty v luxusním country klubu v New Jersey. David stále neví, jaký obor si na podzim ve škole zvolí. Teď má ale jiné věci na starosti… včetně Skye, mladé studentky umění.

Oba seriály by měl Amazon vypustit do oběhu v roce 2015. Podobně jako na Netflixu i zde vyjdou celé série naráz.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu