31. 1. 2015

Ground Floor zrušen po druhé sérii

Ground Floor zrušen po druhé sérii

Bill Lawrence tentokrát neměl moc velké štěstí. Jeho komediální seriál Ground Floor, který jsme vám představili v článku o Billovi, zrušila stanice TBS po druhé sérii.

Stanice prozatím odmítla zprávu komentovat, existuje proto malá jiskřička naděje, že je tu nějaká šance pro třetí řadu. Podle zdrojů to však vypadá, že finále druhé série, které je v plánu na 10. února, bude sloužit zároveň jako poslední díl seriálu.

Zajímavostí je, že seriál si vede o stupeň lépe než jeho kolega Cougar Town, který dělá Ground Floor předskokana. Komedie si odbyla premiéru druhé série v prosinci, kdy získala 1,4 milionu diváků a rating 0.6. Poslední odvysílaný díl se vyšplhal dokonce na 1,7 milionu a rating 0.7 (vs. Cougar Town 1 milion a rating 0.5). To je skvělé zlepšení oproti první řadě, která získala za celý týden, když se počítají také čísla z DVR, v průměru 1,8 milionu diváků.

Na TBS už tak zbývá pouze animák American Dad! a talkshow Conan. Na rok 2015 má stanice v plánu čtyři nové komediální seriály.


Mrzí vás zrušení Ground Floor? Patříte mezi ty, kteří si tuto dvacetiminutovku zamilovali? Doufáte, že se TBS rozhodne opačně a nejen, že zprávu nepotvrdí, ale naopak objedná třetí řadu? Myslíte, že je to vůbec reálné?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
ragelly

ragelly

Tak už je to oficiálně oficiální - seriál po dvou řadách končí.
před 9 roky
jukab

jukab

Fakt škoda...napsal jsem ho i do aktuální ankety jako nej komedii, aby dostal nějáký hlas... Když ale...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Měla jsem seriál ráda, ale i tak byl mezi kvalitou řad velký propad. Radši teď. Kdo ví, jak by to...
před 8 roky
Další články k tématu