4. 2. 2015

Velký přehled 2015: Seriály na Nově III

Velký přehled 2015: Seriály na Nově III

S novým rokem přichází opět jedna a ta samá otázka: Bude letos ten průlom, kdy české televize začnou brát v potaz vkus seriálových diváků a začnou dávat i něco jiného než nekonečné české soap opery? Víme, že vás to zajímá, však nás to zajímá stejně tak.

V malém článkovém seriálu se dočkáme odpovědí. Skupina Nova Group je v českém prostředí nejsledovanější. Do jisté míry je to dáno právě zmíněnými soap operami, což ovšem neznamená, že zavírá oči, ba právě naopak. Dnes se dozvíte informace o posledních šesti zahraničních seriálech, které jsou (nebo snad nejsou?) v plánu pro letošní rok. Informace v tomto článku jsou zcela exkluzivní a získali jsme je pro vás od našich přátel z Nova Group. Nikde jinde je nenajdete!

Ve třetím a závěrečném článku se podíváme na to, které seriály se v letošním roce do výběru nedostaly. Neznamená to, že se v budoucnosti na obrazovkách neobjeví, ale prozatím si seriáloví fanoušci budou muset krátit čas jinými zdařilými kousky, protože nové série těchto oblíbenců jsou v letošním roce pasé.

Arrow

Hodnocení na SerialZone.cz premiérová série: 3.

Arrow se v současné době u nás vysílá. Druhá série běží na Fandovi vždy po dvou epizodách v neděli večer.

Premiérová třetí řada však v letošním roce uvedena nebude, alespoň podle prvních informací. Nová série bude na Fandovi nasazena na jaře příštího roku.

Kobra 11

Hodnocení na SerialZone.cz premiérová série: 19.

I zde se fanoušci můžou těšit. Podobně jako u Arrowa práva na novou, zde již 19. sérii zakoupena jsou. Prozatím ale nová řada není naplánovaná do programu, proto jsme seriál zařadili předběžně k těm, které v letošním roce v premiéře již neuvidíme.

Mike and Molly (Mike a Molly)

Hodnocení na SerialZone.cz premiérová série: 5.

Jedna z amerických sitcomových stálic je už nějaký ten pátek neoddělitelnou součástí také českého prostředí. V současné době se na Smíchově vysílají reprízy první a druhé série.

Letní víkendy se ponesou na téže stanici ve znamení repríz epizod ze sérií 1–4. Na to by přímo měla navazovat v premiéře pátá série. Časově to prozatím vychází na jaro 2016.

Once Upon a Time

Hodnocení na SerialZone.czpremiérová série: 1.

I když se spekulovalo, že je jen otázkou času, kdy se v našich končinách objeví jeden z ikonických seriálů současnosti, prozatím máme pro nedočkavce nepříznivé zprávy. Podle našich zdrojů se seriálu ani v letošním roce prozatím nedočkáme. Zatím nebylo oznámeno ani to, jestli se situace bude měnit v roce 2016.

Reign (Království)

Hodnocení na SerialZone.cz premiérová série: 2.

O druhou sérii populárního dramatu Království čeští diváci na Nova Cinema nepřijdou. Práva k ní jsou již zakoupena, seriál se však do programu ještě v letošním roce nevleze.

V současné době stanice vysílá v premiéře první sérii. Druhá řada opět převezme český dabing od AXN, na obrazovkách se objeví podle předběžných informací na jaře 2016.

The Vampire Diaries (Upíří deníky)

Hodnocení na SerialZone.cz premiérová série: 5.

Nejvíce se v současné době spekuluje o tom, kdy (a zda) se bude vysílat premiérová série Upířích deníků. Pro fanoušky bohužel nemáme dobré zprávy. Nova má prozatím práva pouze ke třetí a čtvrté sérii. Obě dvě se budou vysílat na Nova Cinema od února 2015. Podle našich zdrojů se nákup dalších sérií v současnosti neplánuje.

Zde je přímá, veřejně dostupná odpověď na dotaz ohledně Deníků: „Bohužel, došlo k nesrovnalostem, kvůli nimž jednáme s distributorem práv na Upíří deníky, a zatím 5. řadu, kterou jsme původně avizovali, nemůžeme momentálně vysílat.“


Kterého zmíněného seriálu se již u nás nemůžete dočkat? Mrzí vás, že se na tuto šestici letos nedostalo? Těšíte se o to víc na příští rok?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
vuvicom

vuvicom

Dřív by mě to mrzelo, ale teď se raději podívám na originály s cz titulky :)
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Může mi ale někdo vysvětlit, proč kupovali Once upon a time už tak dávno, když ho nenasadí ani letos? Vždyť...
před 9 roky
Loren Lentrová

Loren Lentrová

achjo já už si přeju 2 a půl roku aby už byl český dab.. upířích deníků :) zbožnuju je ale když jsou...
před 7 roky
Další články k tématu