14. 4. 2015

HBO prodlužuje dvojici seriálů

HBO prodlužuje dvojici seriálů

Ne jedna, ale hned dvě dobré zprávy čekají na fanoušky kabelovky HBO. Stanice oznámila, že objednává nové série svých dvou seriálů. Všichni jistě čekáte, že jedním z nich je určitě Game of Thrones (Hra o trůny), ale to jste na omylu!

Důvod, proč tentokrát GoT ve výčtu chybí, je prostý. Již loni touto dobou totiž seriál dostal objednávku hned na dvě nové série, letos tedy začal v poklidu (když pomineme skandál s únikem epizod) a s jistotou dalšího roku na obrazovkách. Nyní se k němu připojují také komedie, které začaly vysílat nové série taktéž v neděli večer – Veep (Viceprezidentka) a Silicon Valley.

„Veep a Silicon Valley jsou výborné seriály. Jsem velmi pyšný, že se oba vrátí na HBO v příštím roce,“ uvedl Michael Lombardo, ředitel stanice. „Spolu s Game of Thrones a Last Week Tonight with John Oliver, které již dříve dostaly objednávku na nové série, tvoří skvělou a jedinečnou skladbu nedělních večerů.“

Satirická černá komedie Veep se v příštím roce dočká již páté série. Premiéru v tomto týdnu přitom doprovázely nepříznivé novinky. Tvůrce seriálu Armando Iannucci totiž oznámil, že po čtvrté sérii od komedie odchází. Nešlo však o pracovní nespory, ale o rodinné záležitosti. Na pozici showrunnera ho příští rok vystřídá David Mandel (Curb Your Enthusiasm). Obnovení to však není překvapivé. Za minulý rok seriál získal tři nominace na ceny Emmy v komediálních kategoriích, a také vyhrál cenu Writers Guild of America za nejlepší komedii.

Silicon Valley dostává objednávku na třetí sérii. Nováček roku 2014 si rychle zajistil pevné místo v jarním programu stanice. Komedie se ihned zařadila do závodu o ceny, když za loňskou první řadu získala hned nominaci na Emmy.

Jak jsme vám již psali včera, první epizody obou obnovených seriálů můžete sledovat zdarma a legálně online na HBO GO nebo na Youtue!

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu