22. 4. 2015

Dardevila jsme neviděli naposledy!

Dardevila jsme neviděli naposledy!

A to nemluvíme o chystaném seriálu Marvel's Defen­ders, který navazuje na Daredevila, Jessicu Jones, Luka Cage a Iron Fista. Streamovací služba Netflix oznámila, že se Daredevilovi objednává druhou sérii! Seriál se vrátí s novou řadou v roce 2016.

Daredevil v hlavní roli s Charliem Coxem je pro Netflix prvním superhdinským seriálem. V příštím roce dojde ke změně v showrunnerském křesle. Stevena DeKnighta, který na seriál dohlížel během první série, nahradí duo Doug Petrie (Buffy) a Marco Ramirez (Sons of Anarchy).

Marvel má v současnosti na televizních obrazovkách pevné místo. V květnu se očekává oznámení třetí série Agents of S.H.I.E.L.D.. Prozatím není jasné, jak to v příští sezóně bude s Agent Carter; prvním marvelovském seriálu s ženskou hlavní hrdinkou. Ve vývoji je pak spin-off Agentů v hlavní roli s Adrianne Palicki a Nickem Bloodem, a dále tajemný superhrdinský seriál od tvůrce Johna Ridleyho.

Na Netflixu se tedy všechny novinky dočkaly obnovení pro druhé série. Na své premiéry čekají na Netflixu např. Narcos, Sense8, The Get Down a mnoho dalších.


Už máte zhlédnutou první řadu? Jak jste se seriálem spokojeni? Splnil vaše očekávání? O čem by měla být nová série?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
allyska

allyska

Ty jo, mi nějak uniklo, kdo hraje hlavní roli, tak na to se musim podívat, kor když tady čtu, jak je to...
před 9 roky
domi158

domi158

nadhera, toto marvelovske spracovanie ma hned chytilo- cize moja zavislost moze pokracovat aj v dalsej...
před 9 roky
Morrigan

Morrigan

Super zpráva! Jupí! Tohle mi vážně zvedlo náladu.
před 9 roky
Další články k tématu