22. 8. 2015

Gotham přibírá dalšího záporáka

Gotham přibírá dalšího záporáka

Herec Leo Fitzpatrick je nejnovějším přírůstkem druhé série loňského hitu Gotham. Druhá řada je stanicí Fox charakterizována jako vzestup zloduchů, takže je jasné, kým herec bude.

Fitzpatrick ztvární roli Joea Pikea, muže, který má sklony k úmyslnému zakládání požárů. Je v čele gangu známém pod názvem Pike Brothers (Bratři Pikeovi). V kontrastu se známými a ikonickými batmanovskými zloduchy jako Penguin, Catwoman nebo Joker, Joe Pike je postava, která byla vytvořena přímo pro seriál. Některé zdroje však uvádí, že Joe bude možná nakonec propojena s dalšími postavami, které se v komiksech objevily.

Asi je jasné, že hrdina Jim Gordon a jeho poartner Harvey Bullock budou mít v nové sérii plné ruce práce. Již dříve byly oznámeny castingy Jamese Fraina, Natalie Alyn Lind, Michaela Chiklise a povýšení Drewa Powella.

Druhá série Gothamu začíná na stanici Fox v pondělí 21. září.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu