22. 8. 2015

Kráska z X-Menů přinese trable do Vražedných práv

Kráska z X-Menů přinese trable do Vražedných práv

Annalise Keating v How to Get Away with Murder (Vražedná práva) možná ví, jak se vyvléknout z vraždy, ale co když se jí do cesty postaví mutanti? Odpověď se dozvíme již na podzim. Stanice ABC oznámila, že ke druhé řadě seriálu se přidává herečka Famke Janssen.

Janssen se zdrží na několik epizod. Ačkoliv bylo hereččino obsazení potvrzeno, detaily o její postavě zůstávají pod pokličkou. Proslýchá se, že ztvární chytrou obhájkyni, která svou práci bere velmi vážně.

Kromě své role ve filmových X-Menech je Famke známá také svými seriálovými postavami. Objevila se např. v Hemlock Grove na Netflixu nebo v Nip/Tuck na FX.

Showrunner Peter Nowalk se ke druhé sérii v jednom z rozhovorů rozpovídal o seriálu, kromě toho stanice ABC zveřejnila také nový poster. Nowalk uvedl, že je se strukturou seriálu velmi spokojený a ta se tudíž v nové řadě měnit nebude.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Tak na těch pár epizod se podívám. (Když si na to vzpomenu :D)
před 8 roky
Další články k tématu