9. 10. 2015

Lhářky představují novou znělku

Lhářky představují novou znělku

O tom, že seriál Pretty Little Liars (Prolhané krásky) chystá novou znělku, už se ví nějaký ten pátek. Nyní konečně bylo zveřejněno ono avizované intro a je jen na vás, jaký názor si na něj uděláte.

Aria oficiálně předala dál svou hlavní úlohu, kdy stála v čele delegace hlavního ššššš-ače.

Když se na ABC Family (brzy Freeform) Lhářky vrátí s druhou polovinou šesté série, všech pět z nich, včetně Alison, se bude střídat a bude si dávat prstík přes rty. Ššššeptání se bude v každé epizodě střídat a vypadá to, že všechno odstartuje Emily.

Série 6B se bude odehrávat pět let v budoucnosti. I když Charlotte není do nové znělky zahrnuta, podle tvůrců bude stále významnou součástí životů všech dívek. „Alison se o ní bude starat. Uvidíme, jak postoupila za posledních pět let,“ uvedla nedávno producentka I. Marlene King.


Tak co myslíte? Líbí se vám holky? Jste rádi, že se budou v šeptání střídat? Jak si podle vás vede Emily v ukázané znělce? :-)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Lincey

Lincey

Toľko rečí okolo novej znelky, človek sa na ňu tak dlho teší a nakoniec urobia minimálne zmeny? Som...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Mimochodem, ještě bylo potvrzeno, že se 6B vrátí 12. ledna.
před 8 roky
Mistin

Mistin

No prej změna :D nic moc teda čekala jsem víc.. A hlavně ššš od Emily vůbec nechápu kdyby ho alespoň dělala...
před 8 roky
Další články k tématu