12. 10. 2015

SOUTĚŽ! Pokud máte rádi Hru o trůny, čtěte dál! :)

SOUTĚŽ! Pokud máte rádi Hru o trůny, čtěte dál! :)

Jelikož se blíží svátky (no dobře, ještě je celkem čas, ale utíká to!), řekli jsme si, že je potřeba vás trochu zaměstnat a dát možnost vyhrát něco pěkného pod stromeček. No a protože, jak dobře víte, vás máme opravdu rádi, tak jsme si pro vás s naším milým sponzorem připravili soutěž o luxusní novinku, kterou žádný opravdový fanoušek Hry o trůny nemůže nemít :) Mám vaši pozornost? :) Výše zmíněnými parádními cenami pro výherce do nejnovější soutěže přispívá nakladatelství CREW, které milovníkům komiksů jistě není neznámé.

Není to tak dlouho, co jste se mohli při vyhlášení výsledků prvního ročníku SerialZone Awards dozvědět, že Hra o trůny má mezi českými a slovenskými fanoušky opravdu pořádnou podporu. Chtěli byste vědět, co se odehrávalo v sedmi královstvích 100 let před událostmi, které jistě dobře znáte? V tom případě byste se v soutěži měli pořádně snažit a možná se to dozvíte!

Příběh komiksu, o který hrajeme, se odehrává sto let před událostmi epické fantasy George R. R. Martina Píseň ledu a ohně.

Poté, co přebere meč a štít svého padlého pána, je mladý Duncan (neboli Dunk) rozhodnutý prosadit se coby rytíř. Má štěstí – nedaleko se pořádá klání za účasti těch největších rytířů. Jenže aby se mohl přihlásit, potřebuje někoho, kdo se za neznámého bojovníka zaručí… a to je složitější, než se zpočátku zdálo. Ve světě Sedmi království není nouze o podezřívání, nepřátele, zradu, násilí, dobrodružství… ale i přátele se skrytými plány. Jedním z takových přátel je Egg – páže, které se k Duncanovi přidalo a samo má vlastní tajemství.

Soutěžit můžete už nyní a to na obvyklém místě.

Hodně štěstí všem!

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
phoboska

phoboska

Už by sa patrilo, aby som aj ja vyhrala :)
před 8 roky
Kath

Kath

Kam máme posílat adresy? :)
před 8 roky
megawir

megawir

Neposílej ji nikam :) Vyplň si ji v profilu, údaj je neveřejný ;)
před 8 roky
Další články k tématu