29. 3. 2016

Paleyfest 2016: American Horror Story

Paleyfest 2016: American Horror Story

Letošní Paleyfest jako již tradičně zakončila antologie American Horror Story. Fanoušci se velmi dychtivě snažili získat odpověď na nejčastější otázku, a to jaký název ponese šestá řada. Tvůrce Ryan Murphy k tomu řekl: „Zajímavá věc v následující sezóně bude ta, že si hrajeme s možností dvou dějových linií, které by se mohly odehrávat v jiných časových osách. To jsme zatím ještě nezkoušeli.“ Nicméně název tvůrce neprozradil.

Murphy ale prozradil to, že si jeho tvůrčí tým pohrává s tématem opery. Jak on, tak jeho tým měl k tomuto tématu vždycky blízko. Murphy dále řekl, že hororové téma se vždy potýká s nevinností mladých a s jejich ojedinělým nezkaženým pohledem na svět. Námět následující řady by se tedy měl točit kolem dětí stejně, jako tomu bylo v řadě první a šesté. „Jeden čas se na internetu ukazovaly teorie, že další série by měla být o známé postavě The Slender Man – vysoký strašák bez tváře. Nicméně to není pravda."

Na panelu spolu s tvůrcem byly herecké hvězdy, a to Kathy Bates, Denis O´Hare, Angela Bassett, Sarah Paulson, Finn Wittrock, Wes Bentley, Cheyenne Jackson a Matt Bomer, kteří se všichni objeví i v šesté řadě!

Murphy skrze PaleyFest pokaždé prozrazoval nové informace o následujících sezónách, ať o postavách, hercích či herečkách nebo právě o tématu sezóny. O šesté řadě prozradil, že jako Hotel se bude odehrávat v Los Angeles.

Na panelu se Denis O´Hare nechal slyšet, že v každé sérii AHS Jessica Lange byla jasnou vedoucí postavou, která inspirovala ostatní. V Hotelu její absence sice cítit byla, nicméně vedoucí pozici si rozdělili ostatní herci mezi sebe. Ke spolupráci s Lady Gagou, která hrála Hraběnku, Sarah Paulson řekla: „Připomínala mi Jessicu, protože vedle ní se necítíte sami. Je pořád s vámi. Když se cítíte dobře, ona se cítí taky tak.“ Ryan Murphy řekl o Lady Gaga, která nedávno za svou roli obdržela prestižní cenu Zlatý Glóbus: „Vnímám jí jako velmi vůdčí osobnost. Je celosvětovou ikonou. Co od naší spolupráce očekávala, bylo to, že si chtěla najít skupinu lidí, která ji bude mít ráda takovou, jaká je. Takovou skupinu lidí, kterou ve svém životě zatím citelně postrádala. Vždy chtěla zkusit herectví, po každém dni natáčení za mnou přišla a chtěla přesně vědět, co udělala dobře a co ne. Celé natáčení pro ni byla dobrá škola.“

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Atenecka

Atenecka

Je to antalogie (takže každou sérii jiné téma). Takže Coven je jedna serie, cirkus druhá atd... Je jedno...
před 8 roky
Fabec

Fabec

Ahá, díky za info :)) už chápu
před 8 roky
Birter

Birter

Skvĕlé zprávy! Losangeleské série jsou vždycky nejlepší! Akorát doufám že se vrátí Taissa Farmiga, Jamie...
před 8 roky
Další články k tématu