28. 4. 2016

Sylvester Stallone bude televizním mafiánem

Sylvester Stallone bude televizním mafiánem

Když už získáte po desítkách let herecké kariéry svou první hlavní televizní roli, tak ať už stojí za to. To se hodí říct o novince, ke které se upsala hvězda akčních trháků minulého tisíciletí, herec Sylvester Stallone.

Stallone získal hlavní roli mafiánského bosse Raymonda Aprilea v nadcházející seriálové adaptaci knihy Omerta. Omerta je poslední román od Maria Puzoa, který stojí za hitem Godfather (Kmotr). Hlavním hrdinou je Raymonde a jeho synovec Astorre Viola, který po něm převezme rodinný podnik.

Adaptace prozatím nemá určenou stanici, produkční společnost The Weinstein Company hodlá projekt v brzké době stanicím nabídnout k prodeji.

Herec je skutečnou legendou. Proslavil se již v 70. letech, když získal nominaci na Oscara za svou roli ve filmu Rocky. Roli si v následujících letech zopakoval ještě šestkrát, naposledy v loňském roce ve filmu Creed.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Yellow

Yellow

Stallone je záruka toho, že se na to hodně lidí podívá a knížka se taky prej opěvovaná. Tak uvidíme.
před 8 roky
STOUPA

STOUPA

tak to jsem teda hodně zvědav jak to zvládne.
před 8 roky
Pajky

Pajky

Nový Boardwalk Empire? Doufejme...
před 8 roky
Další články k tématu