14. 6. 2016

Prima se vydá do Jetelína

Prima se vydá do Jetelína

Televize Prima začala natáčet novou komedii s názvem Jetelín. Svět Jetelína je svou nadsázkou výrazně odlišný od světa, ve kterém žijeme naše všední životy. Zároveň nám ale postavy a figurky Jetelína dávají možnost poznat v něm naše okolí, známé a příbuzné nebo třeba i sami sebe. Stačí jen mít dostatečnou zásobu smyslu pro humor.

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín, nacházející se pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim všem kolem čtyřicítky, většina z nich si založila rodiny, pořád ale žijí tak blízko sebe, jako by vlastně byli jedna velká rodina. Všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují, scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. Hlavně se ale mají rádi.

V hlavních rolích se divákům představí Jitka Ježková (Doktoři z Počátků), Richard Genzer (Tele Tele), Jiří Hána (V.I.P. vraždy) a Jan Šťastný (Ordinace v růžové zahradě 2).

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
ragelly

ragelly

Díky za nakopnutí, jdu to stáhnout :D
před 7 roky
Balthazar6

Balthazar6

Ja to vcera zkusil, ale prislo mi to strasne nudne, behem pilotu jsem se zasmal snad jen jednou. Pilot...
před 7 roky
milosh

milosh

Jediná věc, čím to trumfuje Bezdružice je, že se jim neklepe kamera. Škoda dobrých herců. Papundeklová...
před 7 roky
Další články k tématu