17. 10. 2016

Spin-off Good Wife se rozrůstá

Spin-off Good Wife se rozrůstá

Jednou z nových tváří ve spin-offu právnického dramatu The Good Wife bude herečka známá z Game of Thrones, Rose Leslie. Získala pro sebe hlavní roli.

Zahraje si postavu Maii, kmotřenku Diane (Christine Baranksi). Maia se připojuje k novému týmu a pro Diane bude klíčovou posilou do budoucna. Maia byla taktéž právě propuštěna z vězení, což děj určitě značně poznamená.

Děj se bude odehrávat přesně rok poté, co skončila sedmá sezóna The Good Wife. Obrovský finanční podvod kompletně zničil reputaci Maii, která zároveň Diane připravila o její úspory. Poté, co byly nuceny opustit Lockart and Lee, Diane i Maia se připojují k nové partnerce, kterou bude Lucca Quinn s tváří Cush Jumbo, která svou právnickou firmu založila v Chicagu.

„S hrdostí vám představíme Rose a její vzrušující novou roli,“ prohlásili výkonní producenti Robert a Michelle King. „Potřebovali jsme mladou krev, která bude s postavami držet tempo, a Rose byla perfektní volba. Je šikovná, talentovaná a pro komedii je tou nejlepší. Volba této mladé slečny nemohla dopadnout lépe.“

Další tváří, která se představí v novém ději, bude Sarah Steele, která si zopakuje svou roli Marissy Gold, Eliho dcery.

Třetí posilou bude herec z The Chicago Code, Delroy Lindo. Získal roli Roberta Bosemana, právníka, který si bere pod křídla spolupracovníky a klienty Diany zrovna v momentě, kdy je na tom finančně bídně a nemůže tak poskytovat požadované služby. Jako by toho nebylo pro Diane už tak dost, Robert ji natolik ohrožuje svou taktikou, že možná ani ona sama nezůstane v branži.


Měli jste rádi The Good Wife? Jste rádi za nově vznikající spin-off? A co říkáte na nové herečky a herce?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Pipa22

Pipa22

uvidim, co ukazi prvni dily...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Milé překvapení,herečka je sympatická :)
před 7 roky
Nevada

Nevada

Nezní to špatně. Za herečku palec nahoru.
před 7 roky
Další články k tématu